Solutii ingenioase pentru dormitoarele mici

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Daca locuiti la bloc, inseamna ca sunteti obisnuiti cu spatiile mici si, automat, cu dormitoarele mici. Blocurile comuniste au in general acelasi tipar, fiind construite la acea vreme pentru a oferi adapost nu confort miilor de muncitori. Mai nou, balanta confortului tinde sa se echilibreze, dezvoltatorii de azi fiind interesati in a oferi suprafete mai generoase clientilor.

Solutii pentru dormitoarele miciDaca aveti aceasta problema in apartamentul vostru, va oferim cateva sfaturi practice si creative pentru a transforma camerele mici intr-o zona confortabila, primitoare si, de ce nu, cocheta.

– sa incepem cu finisajele. Pentru a crea senzatia de mai mult spatiu, optati pentru alb si culori deschise (roz pal, crem, grej), atat la nivelul peretilor/tavanului, cat si al pardoselei, de exemplu, printr-o pardoseala calda neutra. Insa, pentru a nu crea o atmosfera „de spital”, puteti personaliza unul dintre pereti apeland la un model de tapet jucaus, feminin, clasic sau geometric. Picturile reprezinta, de asemenea, o posibila varianta, posibilitatile creative fiind nelimitate.

– intr-un dormitor, mobilierul se rezuma, in principal, la pat si dressing. Solutia cea mai buna este sa optati pentru un set „2 in 1” unde dressing-ul este „construit” in jurul patului. Pentru extra spatii de depozitare, luati in considerare o lada de pat sau o tablie supradimensionata, formata din polite. Sau, daca vorbim de un dormitor la mansarda, dressing-ul poate fi construit intr-o nisa formata in unghiul de inclinare al acoperisului.

– paturile pliabile necesita un sistem de prindere mai complex, dar sunt foarte practice. de fapt, orice piesa de mobilier – mese, scaune, etc.- ce se poate strange este binevenita deoarece atunci cand nu este folosita poate fi depozitata cu usurinta in spatii inguste.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.