Siria e noul Dubai?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Pe măsură ce piaţa imobiliară din Dubai se scufundă, investitorii se reorientează către o altă ţară din Orientul Mijlociu. Potrivit www.globalpropertyguide.com, noul boom imobiliar din regiune ar putea avea loc într-una dintre pieţele în curs de dezvoltare.

Astfel, în timp ce investitorii sunt tot mai îngrijoraţi după prăbuşirea economică a emiratului, Siria a reuşit să ajungă în topul preferinţelor acestora.

Ceea ce este de înţeles, în condiţiile în care stocul de locuinţe al acestei ţări se măreşte văzând cu ochii, pe fondul unei economii liberale în creştere. Avântul pieţei imobiliare siriene se datorează şi relaţiilor din ce în ce mai strânse cu Occidentul, dar şi faptului că, în prezent, cererea de locuinţe depăşeşte cu mult oferta.

În plus, Damascul se află deja în topul oraşelor cu cele mai scumpe spaţii de birouri din regiune, imediat după Dubai şi Doha, însă înaintea altor oraşe mari precum Istanbul, Cairo şi Tel Aviv. Iar creşterea rapidă a preţurilor i-a făcut pe experţi să fie pregătiţi pentru a modifica din nou clasamentul.
Sursa: Imopedia

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.