Silver Business Center, cea mai moderna cladire de birouri din Cluj-Napoca

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ni se aduce la cunostinta ca aseara a fost inaugurata cea mai moderna cladire de birouri clasa A din Cluj-Napoca.

Conceput de catre antreprenorii Andrei Cionca, Oana Luca si Radu Lotrean in conformitate cu cele mai pertinente standarde europene, Silver Business Center este amplasat pe Calea Dorobantilor si ofera chiriasilor un spatiu util de 4.271 mp, 35 locuri de parcare, doua terase „belle view” si o sala de conferinte de 65 de locuri.

In 2009 am fost solicitati pentru a veni cu o analiza si solutii pentru a salva proiectul din faliment. Am reusit cu ajutorul partenerului nostru strategic – Banca Transilvania sa platim toate datoriile si sa facem investitiile necesare pentru ca astazi cladirea sa poata oferi spatii de birouri clasa A“, a explicat Andrei Cionca, managing partner al Casei de Insolventa Transilvania.

La inaugurarea imobilului au fost prezenţi prefectul Clujului, Florin Stamatian, primarul Sorin Apostu, reprezentanti ai Deloitte, Coldwell Banker si Price Waterhouse Coopers, dar si oameni de afaceri, printre care Calin Mitica (Remarul-Transferoviar Group), Florin Lapadat (Vodafone), Marius Bejan (Coratim), Adam Ambrus (Nervia), Ovidiu Vilceanu (Sales Consulting), Ramona Cuc (Grup de Lux), Valentin Moldovan (Asimar), Dorin Beu (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi), Aurelia Cristea, Diana Calfa (Morphoza), Calin Taut (PWC), Dorin Deac (Registrul Comertului), Zoltan Nagy (Trustul CRE).

Odata cu inaugurarea cladirii de birouri a fost lansat si conceptul Inspire, care consta in derularea unor programe de educatie si dezvoltare personala.

Dincolo de a fi manageri, cu totii suntem oameni. De aceea ne-am propus ca prin intermediul acestui concept sa ghidam, sa sfatuim si sa provocam publicul clujean la variate teme. Consideram acest lucru foarte important pentru eul personal al fiecaruia“, a explicat Oana Luca.

Conceptul a fost generat, dezvoltat si supravegheat de un consiliu de consultanta alcatuit din Oana Luca, reprezentat al actionariatului si administratorului business-ului, Rares Bogdan – jurnalist si om de afaceri in domeniul media, Diana Calfa – asociat al unui atelier de interioare, si Mirela Patrauceanu, specialist in publicitate.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.