Yandex.Metrica

Silver Business Center, cea mai moderna cladire de birouri din Cluj-Napoca

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ni se aduce la cunostinta ca aseara a fost inaugurata cea mai moderna cladire de birouri clasa A din Cluj-Napoca.

Conceput de catre antreprenorii Andrei Cionca, Oana Luca si Radu Lotrean in conformitate cu cele mai pertinente standarde europene, Silver Business Center este amplasat pe Calea Dorobantilor si ofera chiriasilor un spatiu util de 4.271 mp, 35 locuri de parcare, doua terase „belle view” si o sala de conferinte de 65 de locuri.

In 2009 am fost solicitati pentru a veni cu o analiza si solutii pentru a salva proiectul din faliment. Am reusit cu ajutorul partenerului nostru strategic – Banca Transilvania sa platim toate datoriile si sa facem investitiile necesare pentru ca astazi cladirea sa poata oferi spatii de birouri clasa A“, a explicat Andrei Cionca, managing partner al Casei de Insolventa Transilvania.

La inaugurarea imobilului au fost prezenţi prefectul Clujului, Florin Stamatian, primarul Sorin Apostu, reprezentanti ai Deloitte, Coldwell Banker si Price Waterhouse Coopers, dar si oameni de afaceri, printre care Calin Mitica (Remarul-Transferoviar Group), Florin Lapadat (Vodafone), Marius Bejan (Coratim), Adam Ambrus (Nervia), Ovidiu Vilceanu (Sales Consulting), Ramona Cuc (Grup de Lux), Valentin Moldovan (Asimar), Dorin Beu (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi), Aurelia Cristea, Diana Calfa (Morphoza), Calin Taut (PWC), Dorin Deac (Registrul Comertului), Zoltan Nagy (Trustul CRE).

Odata cu inaugurarea cladirii de birouri a fost lansat si conceptul Inspire, care consta in derularea unor programe de educatie si dezvoltare personala.

Dincolo de a fi manageri, cu totii suntem oameni. De aceea ne-am propus ca prin intermediul acestui concept sa ghidam, sa sfatuim si sa provocam publicul clujean la variate teme. Consideram acest lucru foarte important pentru eul personal al fiecaruia“, a explicat Oana Luca.

Conceptul a fost generat, dezvoltat si supravegheat de un consiliu de consultanta alcatuit din Oana Luca, reprezentat al actionariatului si administratorului business-ului, Rares Bogdan – jurnalist si om de afaceri in domeniul media, Diana Calfa – asociat al unui atelier de interioare, si Mirela Patrauceanu, specialist in publicitate.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Piata de birouri din Cluj-Napoca, neasteptat de dinamica

Piata birourilor din Cluj-Napoca inregistreaza o crestere neasteptata. In contextul in care sectorul imobiliar este, cu mici si irelevante exceptii, la pamant, suntem placut surprinsi sa aflam cu unele dintre cele mai pertinente companii nationale si de peste hotare investesc intens si sustinut in spatiile office. Ramane, insa, de vazut daca acest reviriment al segmentului inchirierilor de birouri se inscrie[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Banca Transilvania a primit avizul pentru cladirea de birouri din parcul industrial Tetarom

Suntem informati ca Banca Transilvania a primit, astazi, avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism pentru construirea unei cladiri de birouri in parcul industrial Tetarom. Se pare ca proiectul a fost, initial, respins pe motiv ca nu exista suficiente locuri de parcare. Reprezentantii BT s-au autosezizat si au marit numarul acestora de la 20 la 53, decizie care[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Piata globala de birouri a iesit timid din recesiune in a doua parte a lui 2010

Piata globala de birouri a inregistrat in a doua partea a anului 2010 o crestere a cererii, ceea ce a determinat o reducere a spatiilor disponibile, precum si o crestere de 1% a chiriilor, potrivt datelor companiei de consultanta Cushman&Wakefield. Cererea de spatii de birouri a crescut pe fondul cresterii activitatii companiilor, ceea ce a determinat cresterea chiriilor in multe[...]

Citeste mai mult