Yandex.Metrica

Si totusi Bosch vine la Cluj!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In ultima perioada am fost asaltati de stiri diferite in privinta halelor Nokia de la Jucu, iar lista “interesatilor” a cuprins nume mari, cum ar fi: Terapia, Bosch, Samsung, etc. Odata cu deschiderea fabricii din Serbia, Bosch a parasit de curand lista, sau cel putin asa eram anuntati, insa, iata ca situatia sta absolut altfel:

Se discuta doua variante- una e intrarea in actualul areal ocupat de Nokia, cu activul construit, si a doua este o investitie greenfield(investitie in care un investitor porneste de la zero- nota Blitz Blog). Ei negociaza acum si cu Nokia, mingea nu e in terenul nostru“, a declarat directorul adjunct al Tetarom, domnul Valentin Peter.

Cu alte cuvinte, Bosch va veni la Cluj, fie ca in halele Nokia fie in cadrul unui proiect propriu! Acest lucru a fost confirmat inca din luna septembrie, cand Bosch a aratat intr-un comunicat ca se afla in discutii cu Guvernul Romaniei si cu “administratia zonei industriale Cluj-Napoca” pentru o viitoare investitie in zona:

Bosch urmareste permanent strategia de a se plasa pe piata optim din punct de vedere concurential si de a reactiona la modificarile din cadrul pietei. De aceea verificam permanent posibilitatile de adaptare directionata a spectrului nostru de produse si servicii, a structurii nostre organizatorice sau de productie, la cerintele pietei si ale clientilor. Astfel la ora actuala Bosch analizeaza oportunitatea unei investitii in Cluj-Napoca/ Romania. In acest context suntem in discutii cu Guvernul Romaniei si cu administratia zonei industriale Cluj-Napoca. In paralel cu discutiile se efectueaza probe de sol.” au precizat reprezentantii Bosch.

Robert Bosch GmbH, sau pe scurt Bosch, este o companie germana, infiintata in Stuttgart la sfarsitul secolului 19 si este cel mai mare furnizor din industria automotive din lume.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Compania finlandeza Terapia vrea sa investeasca in parcul industrial din Jucu

Presedintele administratiei judetene, Alin Tise, ne anunta ca halele Nokia vor fi, cel mai probabil, preluate de Terapia, reprezentantii companiei finlandeze exprimandu-si interesul pentru parcul industrial din Jucu. Desi negocierile sunt in faze avansate, decizia finala inca nu a fost conturata, existand, astfel, posibilitatea unei renuntari de ultim moment. In cazul in care Terapia va prelua halele abandonate de Nokia,[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Consiliul Judetean Cluj negociaza cu Nokia pentru preluarea a 76 de hectare de teren din Parcul Industrial Tetarom III

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a declarat recent ca s-a purces la negocierea cu reprezentantii Nokia in vederea preluarii a nu mai putin de 76 de hectare de teren, din cele 90 acordate companiei aflate, in acest moment, pe picior de plecare. Conform contractului semnat inainte de stabilirea finlandezilor in Parcul Industrial Tetarom III, din Jucu, o parte considerabila[...]

Citeste mai mult
coming back soon