Yandex.Metrica

Si totusi Bosch vine la Cluj!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In ultima perioada am fost asaltati de stiri diferite in privinta halelor Nokia de la Jucu, iar lista “interesatilor” a cuprins nume mari, cum ar fi: Terapia, Bosch, Samsung, etc. Odata cu deschiderea fabricii din Serbia, Bosch a parasit de curand lista, sau cel putin asa eram anuntati, insa, iata ca situatia sta absolut altfel:

Se discuta doua variante- una e intrarea in actualul areal ocupat de Nokia, cu activul construit, si a doua este o investitie greenfield(investitie in care un investitor porneste de la zero- nota Blitz Blog). Ei negociaza acum si cu Nokia, mingea nu e in terenul nostru“, a declarat directorul adjunct al Tetarom, domnul Valentin Peter.

Cu alte cuvinte, Bosch va veni la Cluj, fie ca in halele Nokia fie in cadrul unui proiect propriu! Acest lucru a fost confirmat inca din luna septembrie, cand Bosch a aratat intr-un comunicat ca se afla in discutii cu Guvernul Romaniei si cu “administratia zonei industriale Cluj-Napoca” pentru o viitoare investitie in zona:

Bosch urmareste permanent strategia de a se plasa pe piata optim din punct de vedere concurential si de a reactiona la modificarile din cadrul pietei. De aceea verificam permanent posibilitatile de adaptare directionata a spectrului nostru de produse si servicii, a structurii nostre organizatorice sau de productie, la cerintele pietei si ale clientilor. Astfel la ora actuala Bosch analizeaza oportunitatea unei investitii in Cluj-Napoca/ Romania. In acest context suntem in discutii cu Guvernul Romaniei si cu administratia zonei industriale Cluj-Napoca. In paralel cu discutiile se efectueaza probe de sol.” au precizat reprezentantii Bosch.

Robert Bosch GmbH, sau pe scurt Bosch, este o companie germana, infiintata in Stuttgart la sfarsitul secolului 19 si este cel mai mare furnizor din industria automotive din lume.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Bosch, cu un pas mai aproape de Cluj!

O noua etapa a fost parcursa pana la instalarea producatorului de componente auto Bosch la Cluj, iar saptamana viitoare urmeaza a fi parcursa inca una. Saptamana trecuta, in cadrul discutiilor cu reprezentantii Guvernului, germanii de la Bosch au obtinut sustinerea proiectului pe care vor sa-l dezvolte la Jucu, ce se va materializa in ajutoare de stat. Acestea ar putea insemna[...]

Citeste mai mult
coming back soon