Yandex.Metrica

Sfaturi pentru cei care intentioneaza sa cumpere o locuinta intr-o cladire istorica- Imobiliare la minut (28)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

“Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

28. Sfaturi pentru cumparatorii de cladiri istoriceTema emisiunii de astazi: Sfaturi pentru cei care cumpara o locuinta situata intr-o cladire istorica.

Cladirile istorice nu sunt cladiri obisnuite iar uneori, furati de entuziasm si vrajiti de frumusetea acestora, unii cumparatori pot lua cea mai nefericita decizie. Asculta-ne cu atentie si vei afla ce intrebari trebuie sa-ti pui atunci cand cumperi o locuinta situata intr-o cladire istorica.

Ce reglementarile locale exista cu privire la aceste cladiri? Vei afla astfel ce destinatie poate avea cladirea ta, locuinta sau spatiu comercial, si ce lucrari de modernizare vei putea efectua.

Exista pe piata materiale originale pentru restaurare? Dar mesteri specializati in asa ceva?

O alta intrebare se refera la investitii: Care sunt costurile pentru a amenaja o astfel de cladire? Stiai ca uneori amenajarea poate costa chiar mai mult decat achizitia in sine a cladirii respective?

Asculta emisiunea aici->

Blitz Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

5 intrebari pentru cei care doresc sa achizitioneze o cladire istorica

Cladirile istorice nu sunt cladiri obisnuite iar uneori, furati de entuziasm si vrajiti de frumusetea naturala a acestora, unii cumparatori pot face calcule gresite. Astfel investitia se poate transforma in cel mai scurt timp intr-un faliment nedorit de nimeni. Am facut o selectie a celor mai importante intrebari la care trebuie sa ai raspunsurile pregatite, inainte de a investi intr-o[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Cele 10 “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Partea 2-a – Imobiliare la minut

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. In emisiunea de azi, iti prezentam celelalte cinci “porunci imobiliare” pentru cumparatorii de locuinte! Specialistii de la Blitz Imobiliare ti-au prezentat lucrurile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand cumperi o locuinta. Azi, avem sfaturi din categoria :“de facut”! 6. Cumpara o locuinta pentru zona in care[...]

Citeste mai mult