Yandex.Metrica

Se intampla in Romania: Un bloc la schimb cu o turma de capre!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Odata cu prabusirea economie din anumite zone ale tarii, fostele “dormitoare” pentru muncitori s-au vandut la bani de nimic sau au fost pur si simplu abandonate. Judetul Hunedoara, mai mult decat oricare altul al tarii a suferit, fie din cauza inchiderii exploatarilor miniere, fie datorita inchiderii combinatelor siderurgice de la Hunedoara sau Calan.

Cazul tragi-comic pe care vi-l prezentam, se refera la zona municipiului Hunedoara, unde la doar cativa kilometri de acesta, in Teliucu Inferior, un bloc se vinde cu 120.000 de euro sau exista varianta schimbului cu…o turma de capre!!!

Teliucu Inferior se afla aproape de zona de agrement Cincis, vestita in special pentru lacul cu acelasi nume. Aceasta a fost si ideea investitorului, care a cumparat blocul de 4 etaje cu cativa ani in urma: sa-l reabiliteze si sa-l valorifice in scop turistic. Planurile i-au fost insa modificate de criza economica iar acum, vrand sa diminueze daune, scoate proprietatea la vanzare sau o ofera la schimb. Interesul este insa foarte scazut desi perspectivele prezentate in anuntul de vanzare sunt interesante: “pretabil pentru hotel, dezvoltatori imobiliari, orfelinat, posibilitate accesare fonduri europene, posibilitate mansardare”.

Despre varianta de schimb, proprietarul a declarat ca: “nu este vorba de o turma, ci de vreo 2.000 de capre. De cand am dat anuntul m-au mai sunat, dar nu la schimb. Spuneau ca au de vanzare capre. Cineva a vrut sa cumpere blocul, dar nu s-a mai intamplat nimic”.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon