Yandex.Metrica

Se extinde “Grand Hotel Italia”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Avem o veste buna si pentru clujeni. Se pare ca cei “responsabili” de Grand Hotel Italia au primit in sfarsit acordul pentru extinderea spatiilor de la parterul imobilului.

Suntem informati via www.citynews.ro ca se vor utiliza aproximativ 5.000 de metri patrati pentru a se extinde sala de conferinte si restaurantul. Se vor amenaja de asemenea doua terenuri de tenis si un mini-teren de golf. Hotel astfel extins va avea peste doua hectare.

“Vrem sa folosim spatiul din sarpanta prin realizarea unei mansarde si sa extindem restaurantul si sala de conferinta in detrimentul porticului prevazut initial. Pentru aceste masuri cerute de beneficiar, inca de la inceput am incercat sa degajam terenul si sa renuntam la sapte constructii de pe un teren limitrof si sa marim suprafata aferenta hotelului”, a declarat arhitectul Ionel Vitoc.

Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului si Urbanism a aprobat recent solicitarea investitorilor, ceea ce inseamna ca lucrarile vor continua in ritm alert.

Se estimeaza ca hotelul astfel modificat va fi inaugurat in data de 15 iunie.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Facultate in hotel. Universitatea Babes-Bolyai a cumparat 2/3 din Topaz!

Criza economica si scaderea pietei hoteliere clujene, dar si cresterea concurentei pe acest segment prin deschiderea de noi unitati, au obligat pe multi proprietari de hoteluri din Cluj sa-si scoata proprietatile la vanzare. Vorbim in general de hoteluri de mici dimensiuni, coplesite de conditiile de piata si de unitatile de rang superior care s-au inaugurat recent: Grand Hotel Italia, Ramada[...]

Citeste mai mult
coming back soon