Yandex.Metrica

Se extinde “Grand Hotel Italia”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Avem o veste buna si pentru clujeni. Se pare ca cei “responsabili” de Grand Hotel Italia au primit in sfarsit acordul pentru extinderea spatiilor de la parterul imobilului.

Suntem informati via www.citynews.ro ca se vor utiliza aproximativ 5.000 de metri patrati pentru a se extinde sala de conferinte si restaurantul. Se vor amenaja de asemenea doua terenuri de tenis si un mini-teren de golf. Hotel astfel extins va avea peste doua hectare.

“Vrem sa folosim spatiul din sarpanta prin realizarea unei mansarde si sa extindem restaurantul si sala de conferinta in detrimentul porticului prevazut initial. Pentru aceste masuri cerute de beneficiar, inca de la inceput am incercat sa degajam terenul si sa renuntam la sapte constructii de pe un teren limitrof si sa marim suprafata aferenta hotelului”, a declarat arhitectul Ionel Vitoc.

Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului si Urbanism a aprobat recent solicitarea investitorilor, ceea ce inseamna ca lucrarile vor continua in ritm alert.

Se estimeaza ca hotelul astfel modificat va fi inaugurat in data de 15 iunie.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Restantierii si Prima Casa 4

Avand in vedere ca statul a decis sa garanteze doar 50% din creditele acordate in cadrul programului Prima Casa 4, institutiile financiare participante s-au vazut nevoite sa-si regandeasca exigentele pentru a-si asigura spatele in tristele cazuri de insolventa a potentialilor clienti. Chiar daca aceste credite bancare sunt foarte avantajoase pentru cei care nu dispun de capitalul monetar necesar achizitionarii unei[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.