Yandex.Metrica

Schimbare de trend la Project Expo: locuintele spatioase au lasat locul celor ieftine!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In acest weekend in Capitala a avut loc targul Project Expo 2012, targ in care expozantii s-au intrecut in principal in preturi. A fost un adevarat concurs: cine are cel mai mic pret, “concursurile” anterioare in care strategiile se faceau in functie de calitatile ofertelor, zonele unde erau amplasate, etc. fiind istorie.

Casa de 15.000 de euro a castigat de departe titlul de “oferta fanion a targului”. Este vorba despre o oferta destinata exclusiv clientilor care detin deja un teren. In ceea ce priveste locuintele situate la bloc, dezvoltatorii au venit la targ cu oferte ispititoare.

Astfel, o garsoniera intr-un bloc de locuinte noi, costa 21.000 de euro, iar apartamente de 3 sau 4 camere puteau fi cumparate cu doar 45.000 de euro. Este cazul unui apartament cu 3 camere din cartierul bucurestean Rahova, care, avand o suprafata de 60 de metri patrati, costa 44.500 de euro. In plus, ofertele de la bloc includ amenajarile interioare si parcarea, iar unele dintre ele chiar si bucataria mobilata si utilata!

Si casele sau vilele, au urmat acest trend al tarzului Project Expo. Capetele de afis din acest sector au fost:

-37.500 de euro- o casa de 70 de metri patrati
-52.000 de euro- o casa de 110 metri patrati
-95.000 de euro- o vila de 165 de metri patrati, situata intr-unul din cele mai bune cartiere noi ale Capitalei, Pipera.

Targul imobiliar Project Expo s-a desfasurat in perioada 13-15 iulie 2012, in Bucuresti, la Sala Palatului.

Sursa: Capital

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

coming back soon