Yandex.Metrica

Sarbatoarea de Paste vine cu oferte imobiliare greu de ignorat

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In cadrul Targului Imobiliar International (tIMOn) o seama de dezvoltatori imobiliari au decis sa intre pe piata cu un plus de atractitivate pentru potentialii clienti. Se pare ca cei care decid sa incheie tranzactii imobiliare in perioada Sarbatorii de Paste vor avea parte de niste extra-oferte interesante. Printre cele mai notabile astfel de campanii promotionale se numara cele initiate de ADAMA, Conarg Real Estate si Green City.

Cei care decid sa cumpere un apartament intr-unul din complexele imobiliare Adama in decursul unei luni de la data inceperii Targului Imobiliar National vor participa automat la o roata a norocului si vor avea sansa de castiga premii surpriza ( LCD-uri, sisteme Home Cinema, cuptoare cu microunde , frigidere, masini de spalat,masini de spalat vase etc.)

„Campania este menită, pe de o parte, să impulsioneze vânzările, pe de altă parte, să contureze şi mai bine imaginea ADAMA ca aceea a unui dezvoltator care înţelege nevoile pieţei şi care pune la dispoziţia publicului o gamă largă de opţiuni, oferind totodată consultanţă pe parcursul întregului proces de prospectare/cumpărare. Strategia dezvoltatorului rămâne constantă de-a lungul timpului, oferind apartamente la standarde internaţionale, cu preţuri accesibile, în locaţii care să satisfacă orice tip de nevoie”, a declarat Asher Lax, VP Marketing & Sales ADAMA.

In ceea ce priveste dezvoltatorul Conarg Real Estate, campania promotionala intitulata Rasarit de Soare a inclus o serie de oferte imobiliare greu de ignorat.

„Avem cea mai bună ofertă din Titan – garsoniere începând de la 39.000 EUR + TVA, localizate lângă centrul comercial Iris, într-un proiect locuit deja de peste 1.000 de persoane”, a spus Romeo Cazanescu, general manager Conarg Real Estate. Pana acum s-au vadut aproximativ 900 de locuinte.

Nici Green City nu s-a lasat mai prejos. Se pare ca potentialul client poate achizitiona cu un avans de doar 5.000 de  euro o locuinta de 96.000 de euro, plus TVA. Mai mult decat atat, finisajele pot fi efectuate in parteneriat cu Green City. Cei interesati de achizitionarea unei locuinte propuse de acest dezvoltator pot accesa pana la finalul lunii 2011 pachetul Extraoptiunea Prima Casa.

Sursa:  www.Romanialibera.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Care sunt avantajele organizarii unui targ imobiliar?

La recent incheiatul Targ National Imobiliar din Bucuresti, organizatorii se lauda cu un numar foarte mare de vizitatori: peste 6.500 de platitori au participat la targ si alte peste 15.000 de persoane au accesat site-ul targului imobiliar. "Editia ade toamna a TNI a fost un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin trei saptamani dupa[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Adama, prezenta la cel mai mare targ de imobiliare online din Romania!

Adama, cel mai mare dezvoltator de imobiliare din tara noastra, participa in perioada 21-27 iunie 2010 la prima editie a proiectului Imosfera, primul targ imobiliar virtual din Romania. Adama participa in cadrul targului on line cu mai multe proiecte aflate in portofoliul sau si cu doua oferte de nerefuzat pentru clientii sai. Astfel pentru complexul rezidential EDENIA din cartierul Titan[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

13.000 de locuinte disponibile in cadrul "Targului Imobiliar National"

Organizatorii Targului Imobiliar National (tIMOn) ne informeaza ca vor fi scoase la vanzare, in cadrul evenimentului, nu mai putin de 13.000 de locuinte vechi si noi, dezvoltatorii prezenti oferind reduceri de preturi de pana la 28.000 de euro. Clientii vor avea, printre altele, posibilitatea achizitionarii de apartamente noi in schimbul celor vechi. Targul Imobiliar National va avea loc in perioada[...]

Citeste mai mult