Yandex.Metrica

Salina Turda a castigat la un concurs titlul de cel mai bun obiectiv turistic al Romaniei!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cine n-a fost sa vada “OZN”-ul de la Turda, trebuie neaparat sa o faca! Fosta mina de sare aduce mai multe venituri acum decat in perioada exploatarii, numarul de vizitatori fiind impresionant!

Peste 350.000 de vizitatori are Salina Turda in fiecare an, adica 1.000 pe zi! Astfel Salina Turda si-a castigat independenta fata de finantele municipalitatii si, datorita unui manager ambitios, isi va gasi corespondentul si la suprafata prind realizarea unui centru de spa&wellness, precum si a unui centru medical cu specific de recuperare.

Recent Salina Turda a castigat un concurs national, la care au fost inscrise peste 700 de proiecte, dobandind astfel titlul de “Obiectivul turistic numarul 1 al Romaniei”.

“Din cele 700, pentru faza finala au fost alese 90 de proiecte. Am prezentat proiectul nostru, care este viabil din punct de vedere social si economic. Din punct de vedere al eficientei economice s-a dovedit a fi cel mai bun proiect. In primul an de functionare am avut 375.000 de vizitatori, iar in 2011 ne-au trecut pragul 350.000 de oameni”, a declarat Ovidiu Mera, directorul Salinei Turda.

Zona pentru copii, lift ce ofera o vedere incredibila, spatii pentru activitati sportive, amfiteatru, zona de tratament, o roata panoramica sau un lac unde te poti plimba cu barca, de toate acestea au parte vizitatorii Salinei Turda. Preturile sunt de 15 lei pentru adulti si 8 lei pentru elevi si studenti.

Sursa: Evenimentul Zilei

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon