Yandex.Metrica

Sala Polivalenta din Cluj intra in linie dreapta!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In luna octombrie a acestui an va fi inaugurata Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, o constructie la nivelul pretentiilor unui oras european.

Arena va putea gazdui, prin extindere, pana la 10.000 de persoane, capacitatea initiala a acesteia fiind de 7.200 de locuri. Conceptul polivalent al salii va oferi posibilitatea organizarii unor activitati diverse, de la competitii sportive pana la concerte si congrese pentru peste 5.000 de invitati.

Cladirea salii este dispusa pe cinci niveluri, subsol, parter si trei etaje, iar in afara zonei sportive si a anexelor acesteia, va avea o zona comerciala, una de alimentatie publica si o parcare pentru 446 de masini.

Se contureaza astfel o zona sportiva si de agrement pe malul Somesului, cuprinzand Parcul Central, Cluj Arena, Sala Polivalenta si Parcul Babes, si acesta din urma aflandu-se in plin proces de reabilitare.

Galerie:

Această prezentare necesită JavaScript.

Sursa: www.business24.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Parcul Central va fi reamenajat odata cu spatiile din jurul stadionului Cluj Arena

Primarul Sorin Apostu ne informeaza ca proiectul de amenajare a zonelor din proximitatea stadionului Cluj Arena va fi corelat cu planul de reamenajare a parculetului pentru copii si a insasi Parcului Central. Detaliile privind modul in care vor fi create noile alei ce vor facilita accesul in incinta arenei au fost deja stabilite cu cei responsabili de executia lucrarilor, Apostu[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Padure-parc si gradina agrobotanica in Zorilor- noul proiect al Primariei Cluj-Napoca!

Consiliul de Administratie al USAMV( Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara) si Senatul Universitatii au aprobat asocierea cu Consiliul Local Cluj-Napoca pentru amenajarea unui parc tematic in zona situata intre cartierul Zorilor si campusul Hasdeu. In cadrul acestui acord, USAMV va pune la dispozitie primariei pentru o perioada initiala de 10 ani, o suprafata de 6 hectare de teren,[...]

Citeste mai mult
coming back soon