Yandex.Metrica

S-a deschis Hotelul “Univers T”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati, via mediafax.ro, ca tocmai s-au finalizat lucrarile de reabilitare ale Hotelului “Univers T”. Aflat sub patronajul Consiliului Judetean Cluj, hotelul a intrat in procesul de modernizare in anul 2008. Investitia a costat aproximativ 3,5 milioane de euro.

Imobilul a fost construit in 1985 si a trecut sub patronajul Consiliului Judetean Cluj la inceputul anilor ’90.

Departe de a reprezenta in si pentru sine o atractie specifica judetului Cluj, Hotelul “Univers T” are, in principiu, sarcina de a aduce Consiliului Judetean bani pentru o multitudine de alte investitii.

“Hotelul «Univers T» a fost modernizat in urma unor investitii de 3,5 milioane de euro, care au inceput in 2008. Unitatea dispune de un restaurant de 220 de locuri, o terasa de 75 de locuri, 22 de camere si sase apartamente, clasificate la trei stele. Vrem sa redam acest obiectiv turismului. Hotelul este administrat de o societate a CJ si aşteptam sa producă bani pentru bugetul judetului, pentru a-i putea folosi la alte investitii”, a declarat presedintele CJ Cluj, Alin Tise.

In ciuda faptului ca hotelul de 3 stele a fost inaugurat abia ieri, lucrarile nu sunt nici pe departe finalizate, ceea ce un inseamna, bineinteles, ca imobilul este nefunctional. Se pare ca oficialii clujeni responsabili de acest proiect vor sa investeasca intens in transformarea hotelului intr-un complex lucrativ de zile mari.

Consiliul Judetean urmeaza sa investeasca aproximativ 800.000 mii de euro in reabilitarea unui amfiteatru care va intregi, astfel, corpusul hotelier.

Cu toate ca informatiile oficiale nu dau seama de alte investitii suplimentare, suntem convinsi ca “Univers T”, cu tot cu noul amfiteatru, va arata cu totul altfel in urmatorii ani. Proiectul pare sa fie unul amplu si ambitios. Ne asteptam, deci, la noi si noi propuneri arhitecturale si investitionale.

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Iulius Mall isi extinde investitia din Cluj-Napoca!

Grupul Iulius este foarte aproape de a-si extinde investitia de pe malul lacului din Gheorgheni cu alte doua cladiri de birouri. Proiectul urbanistic pentru cele doua cladiri, Tower Business Center si Lake Side Business Center, a obtinut deja avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism(CTATU) si urmeaza sa obtina acordul Consiliului Judetean, acesta fiind proprietarul de drept al[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Lucrarile la stadionul Cluj Arena, aproape de final

In cazul in care v-ati pierdut orice speranta in firmele de constructii care lucreaza la Cluj Arena, va aducem la cunostinta ca totul merge conform maretului plan de bataie stabilit si pus in aplicare de mai marii administratiei locale. Cu alte cuvinte, stadionul va fi inaugurat in 1 octombrie. Alin Tise, liderul Consiliului Judetean, a declarat recent ca firmele de[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Centura Clujului va fi gata la sfarsitul lunii iulie

Premierul Emil Boc a declarat recent ca lucrarile la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca vor fi definitivate cel tarziu la sfarsitului lunii iulie a acestui an. Desi oficialii guvernamentali sunt obisnuiti sa faca predictii nefondate pornind de la informatii livrate de varii surse mai mult sau mai putin legitime, Emil Boc pare sa fie autentic interesat de acest[...]

Citeste mai mult