Yandex.Metrica

Rusii cuceresc America, bucata cu bucata!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Numai in ultimii 4 ani, miliardarii rusi au achizitionat proprietati rezidentiale in SUA in valoare de peste 1 miliard de dolari!

Cauza principala, conform surselor americane, este frica acestora fata de presedintele Putin, proaspat re-inscaunat la Moscova. “Tarul” Putin a ridicat problema privatizarilor “nedrepte”din anii ’90, amenintand “trebuie sa se incheie aceasta perioada”.

Am putea sa vedem intr-o nota optimista aceasta miscare accelerata de pe piata imobiliara americana. Rusii oricum au investit masiv si in alte zone, de pilda Londra, insa de data aceasta este vorba de cu totul altceva.

“Nu ai avea o multime de oameni care cumpara cu o viteza atat de mare daca lucrurile ar fi OK”, a subliniat Victoria Shtainer, broker imobiliar de origine rusa.

Dintre miliardarii rusi, poate cel mai “hotarat” este Dmitry Rybolovlev, care are o avere estimata la 9 miliarde de dolari. Acum cativa ani, acesta a achizitionat proprietatea din Palm Beach a lui Donald Trump, in suprafata de 2,4 hectare, cu fabuloasa suma, la acea data, de 95 milioane de dolari. Recent a achizitionat si un penthouse in New York, detinut anterior de fostul presedinte al Citigroup, Sandy Weill, pentru 88 milioane de dolari. Se pare ca magnatul rus are o preferinta pentru locuintele unor personalitati americane, iar achizitia lor reprezinta adevarate victorii personale.

Sursa: Capital

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Piata chiriilor din Moscova este printre cele mai scumpe din lume

Suntem informati ca Moscova se inscrie in topul celor mai scumpe orase din lume, si asta din punct de vedere cu totul rezidential, evident. In ciuda faptului ca recesiunea a mai taiat din avantul investitional al acestei capitale, dinamica tranzactionala continua sa fie la cote relativ ridicate. La inceptului acestui an, compania internationala de consultanta imobiliara Kinght Frank a semnalat[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Top Forbes: cel mai bogat om din lume. Aflati cine este cel mai bogat roman si in ce a investit in ultima perioada!

Pentru al treilea an la rand, Topul Forbes este dominat de mexicanul Carlos Slim Helu cu o avere de 69 de miliarde de dolari. Afacerile mexicanului se desfasoara in domeniul telecomunicatiilor, el controland trei astfel de companii: Telcel, Telmex si America Movil. Podiumul este completat de Bill Gates, cu o avere de 61 de miliardede dolari(in crestere cu 5 miliarde[...]

Citeste mai mult
coming back soon