Yandex.Metrica

Rusii cuceresc America, bucata cu bucata!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Numai in ultimii 4 ani, miliardarii rusi au achizitionat proprietati rezidentiale in SUA in valoare de peste 1 miliard de dolari!

Cauza principala, conform surselor americane, este frica acestora fata de presedintele Putin, proaspat re-inscaunat la Moscova. “Tarul” Putin a ridicat problema privatizarilor “nedrepte”din anii ’90, amenintand “trebuie sa se incheie aceasta perioada”.

Am putea sa vedem intr-o nota optimista aceasta miscare accelerata de pe piata imobiliara americana. Rusii oricum au investit masiv si in alte zone, de pilda Londra, insa de data aceasta este vorba de cu totul altceva.

“Nu ai avea o multime de oameni care cumpara cu o viteza atat de mare daca lucrurile ar fi OK”, a subliniat Victoria Shtainer, broker imobiliar de origine rusa.

Dintre miliardarii rusi, poate cel mai “hotarat” este Dmitry Rybolovlev, care are o avere estimata la 9 miliarde de dolari. Acum cativa ani, acesta a achizitionat proprietatea din Palm Beach a lui Donald Trump, in suprafata de 2,4 hectare, cu fabuloasa suma, la acea data, de 95 milioane de dolari. Recent a achizitionat si un penthouse in New York, detinut anterior de fostul presedinte al Citigroup, Sandy Weill, pentru 88 milioane de dolari. Se pare ca magnatul rus are o preferinta pentru locuintele unor personalitati americane, iar achizitia lor reprezinta adevarate victorii personale.

Sursa: Capital

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon