Romania, prezenta la Conventia Europeana RE/MAX

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Viena este, din nou, scena Conventiei Europene RE/MAX. Acest eveniment imobiliar de mare anvergura se desfasoara intre 14 si 16 septembrie si reprezinta, printre altele, un spatiu al comunicarii constructive si al stabilirii de noi legaturi intre cele 33 de tari participante.

De la obisnuitele cursuri de specialitate, trecand prin discursurile motivationale atat de necesare in actualul context economic, si finalizand cu dezbaterile din jurul celor mai „fierbinti” subiecte ale momentului, aceasta a treia editie a Conventiei Europene RE/MAX acopera intregul spectru tematic al pietei imobiliare.

Este important pentru noi sa adunam la un loc toata familia europeana RE/MAX, poate si pentru a arata ce putere are organizatia in sine. Astfel se cunosc toti cei care lucreaza pentru RE/MAX, dar ii si educam, le aducem cele mai mari nume din industrie pentru cursuri. Pe de alta parte, ne si distram, consideram ca este foarte important.“, spune Mag Peter Rossegg, Marketing Director in cadrul RE/MAX Europe.

La eveniment participa reprezentanti din 33 de tari, adica toate tarile europene in care exista sedii RE/MAX. Interesant este faptul ca la acest eveniment nu participa numai colaboratorii, ci si concurenta.

Nu invitam numai colaboratorii RE/MAX, ci si oameni din presa, chiar si concurenţa, pentru a vede cat de puternica este organizatia noastra. Tinta noastra principala este sa ne aducem colaboratorii europeni in acelasi loc, pentru cateva zile, o data pe an. Este important sa se cunoasca, sa se distreze si sa se educe.“, subliniaza directorul de marketing.

Romania este si ea prezenta la acest eveniment. Merita remarcat faptul ca origanizatorii Conventiei RE/MAX sunt de parere ca statutul tarii noastra pe harta imobiliara europeana este in continua ascensiune, specialistilor nostri asigurandu-li-se un tratament special.

Cred ca este unul dintre evenimentele de exceptie pe care le avem si singurul la nivel european. Este deja a treia editie a acestei conventii destinata industriei imobiliare. Aici sunt aproximativ 30 de persoane venite din Romania. In cadrul RE/MAX, suntem pe locul doi ca si creştere, astfel ca Romania va fi scoasa in lumina.“, declară Adrian Sischin, Directorul Regional al Retelei de Agenţii Imobiliare Re/Max.

Prezenta Romaniei la Conventia RE/MAX va avea ca efect direct relansarea tarii noastre pe piata investitionala europeana.

Se aduna toti agentii RE/MAX din toate tarile europene, astfel ca ne putem cunoaste si schimba informatii pretioase. Pe de alta parte, scoate in evidenta Romania, mai ales pentru investitorii austrieci, care iau parte la acest eveniment.“, spune Mihaela Alexandroiu, director RE/MAX Bastion.

Sursa: Imopedia.ro
Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.