Yandex.Metrica

“Renovezi si castigi”- reteta britanica pentru casele abandonate

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In Liverpool autoritatile au gasit o solutie pentru locuintele abandonate, care pare sa se bucure de un succes neasteptat. Aceste locuinte sunt oferite in schimbul unei lire sterline, dar cumparatorul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii.

"Renovezi si castigi"- reteta britanica pentru casele abandonatePrintre altele, viitorii proprietari trebuie sa locuiasca si sa munceasca in Liverpool astfel incat sa dispuna de o sursa permanenta de venit. La fel ca in cazul programului Prima Casa, cunoscut publicului roman, pretendentii nu trebuie sa mai detina alte proprietati imobiliare, iar in cazul in care vor fi alesi, ei nu au voie sa instraineze imobilul dobandit pe o perioada de 5 ani, sa-l vanda sau sa-l inchirieze.

Proiectul autoritatilor britanice se afla deocamdata in faza “demo” insa, datorita succesului de care se bucura deja, experimentul va fi extins. Pana in prezent, pentru cele 20 de locuinte generoase, cu cate patru dormitoare fiecare, s-au depus 1.000 de cereri. Totul pare simplu: o locuinta la pret de o lira plus renovarea care poate ajunge in unele cazuri si la 35.000 de lire sterline. Suma finala ramane totusi derizorie, comparativ cu alte proprietati similare din zona.

Sursa: Income Magazine

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case vanzare in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Oportunitatea din spatele insolventei

A spune ca o proprietate in insolventa poate reprezenta o oportunitate unica pentru investitorii cu apetente speciale pentru situatiile de risc pare a fi o absurditate pe care o pot crede doar cei care nu privesc crunta realitate in fata. Adevarul este, insa, ca realitatea este relativa, echivoca si mult prea complexa pentru a fi clasata in moduri absolute. Suntem[...]

Citeste mai mult