Reconstructia caselor inundate, acoperita din bugetul ANL

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ministerul Dezvoltarii a fost mandatat sa inceapa demersurile legale si procedurale de achizitionare a materialelor pentru reconstructia caselor distruse de inundatii si sa suporte din bugetul Agentiei Nationale de Locuinte (ANL) costurile initiale ale materialelor, a anuntat premierul Emil Boc, potrivit Mediafax.

“De la Fondul de rezerva, ulterior, prin rectificare bugetara, vom completa bugetul ministerului cu sumele aferente. Am stabilit ca aceasta procedura de achizitie sa se faca utilizand procedura licitatiei publice prin Bursa de Marfuri”, a adaugat Boc, la finalul sedintei de miercuri a Guvernului.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a precizat ca Executivul a adoptat si o hotarare prin care se permite finantarea hartilor de risc din Fondul de Mediu si Programul Operational Sectorial de Mediu, harti pentru care vor mai fi alocate 167 milioane lei pentru intervalul 2010-2012.

“Romania s-a angajat sa termine hartile de risc in 2013”, a spus Borbely. Tot in sedinta de miercuri, Guvernul a aprobat alocarea a 33 de milioane de lei pentru indiguiri pe o lungime de 18 kilometri a malului drept al Siretului si pentru suprainaltarea pe o lungime de 5,5 kilometri a digului in localitatea Grindu, judetul Tulcea.
Sursa: Bloombiz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.