Yandex.Metrica

Reabilitarea strazii Borhanci va creste interesul pentru proprietatile din zona!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Investitiile in infrastructura, in general, aduc plusuri evidente unei anumite zone, ajutand astfel la cresterea acesteia. Este si cazul zonei Borhanci, care in anii dinaintea crizei s-a dezvoltat foarte mult, numeroase ansambluri de blocuri si case fiind construite aici. Din pacate, drumul principal de acces, strada Borhanci, a ramas la nivelul evului mediu, fiind practic un drum de tara, nemodernizat, cu foarte multe gropi si care, de obicei, provoaca nervi si dezgust celor care-l parcurg.

Speranta moare ultima, iar declaratiile locuitorilor din zona confirma acest lucru:

” Promisiunile s-au facut in ’98 si suntem in 2012. E cazul sa fie(strada modernizata)…asa cartier frumos!” sau “chiar un dezastru a fost drumul asta. E un lucru bun, chiar foarte bun ca se asfalteaza”– sunt numai doua declaratii ale oamenilor din zona.

Strada Borhanci va fi reabilitata in urmatoarele 8 luni de zile. Muncitorii au inceput deja lucrarile, iar la finalul lucrarilor vom putea circula civilizat, cu masina pe strada, sau plimbandu-ne pe noile trotuare.

Modernizarea strazii Borhanci va ridica preturile de pe piata imobiliara datorita cresterii interesului cumparatorilor pentru aceasta zona.

“In momentul in care se va asfalta strada, partial sau total, pe zona respectiva preturile vor creste semnificativ pe metru patrat, atat la terenuri cat si pe partea de rezidential”, a precizat colegul nostru, Catalin Priscornita.

Modernizarea strazii Borhanci, la fel ca in cazul strazii Oasului, va fi facuta pana la urma cu bani de la bugetul local, dupa balbaielile Ministerului Dezvoltarii.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Romania s-a situat in ianuarie pe locul al doilea in Uniune la cresterea lucrarilor de costructii!

Suntem pe drumul cel bun, iar stirile conform carora Romania se situeaza pe pozitii fruntase in anumite domenii, nu fac decat sa intareasca acest lucru. Si, desi toate semnalele din cadrul Uniunii Europene atentionau asupra unor scaderi in domeniul constructiilor, Romania s-a aflat in barca "fericitilor", care au fost impotriva trendului general. Potrivit datelor Oficiului European de Statistica(Eurostat) in ianuarie[...]

Citeste mai mult
coming back soon