Raiffeisen Bank isi restructureaza proiectele imobiliare

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati via www.zf.ro ca Raiffeisen Bank a reusit, in aceasta perioada de insabilitate economica, sa recupereze aproximativ 50 milioane de euro din sectorul imobiliar.

Se pare ca reprezentantii acestei puternice institutii de credit, a treia ca pondere la nivel national, au initiat un proces de restructurare a portofoliilor de real-estate, consecinta principala a acestei miscari fiind reducerea substantiala a expunerii pe sectorul rezidential.

Mai mult decat atat, cei de la Raiffeisen au regandit structurile de finantare a unui numar consistent de birouri si terenuri, resusind de asemenea sa solicite cu succes un capital suplimentar din partea dezvoltatorilor.

In aceeasi ordine de idei, suntem informati ca mai multe credite imobiliare acordate persoanelor juridice au fost si ele restructurate pentru o mai buna eficienta in aceasta perioada de instabilitate economica.

Raiffeisen Bank si-a regandit nu doar proiectele imobiliare rezidentiale, ci si pe cele corporate, reusind astfel o majorare consistenta a finantarii pentru proiectele industriale. Reprezentantii acestei institutii sustin ca s-au finantat proiecte in agrobusiness, in metalurgie si in sanatate.

Aceasta miscare de restructurare operata de Raiffeisen nu este intru nimic iesita din comun. O multime de alte banci au fost obligate de recesiunea economica la diverse manevre pentru a-si recupera macar o parte din capitalul investit.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.