Yandex.Metrica

Raiffeisen Bank isi restructureaza proiectele imobiliare

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati via www.zf.ro ca Raiffeisen Bank a reusit, in aceasta perioada de insabilitate economica, sa recupereze aproximativ 50 milioane de euro din sectorul imobiliar.

Se pare ca reprezentantii acestei puternice institutii de credit, a treia ca pondere la nivel national, au initiat un proces de restructurare a portofoliilor de real-estate, consecinta principala a acestei miscari fiind reducerea substantiala a expunerii pe sectorul rezidential.

Mai mult decat atat, cei de la Raiffeisen au regandit structurile de finantare a unui numar consistent de birouri si terenuri, resusind de asemenea sa solicite cu succes un capital suplimentar din partea dezvoltatorilor.

In aceeasi ordine de idei, suntem informati ca mai multe credite imobiliare acordate persoanelor juridice au fost si ele restructurate pentru o mai buna eficienta in aceasta perioada de instabilitate economica.

Raiffeisen Bank si-a regandit nu doar proiectele imobiliare rezidentiale, ci si pe cele corporate, reusind astfel o majorare consistenta a finantarii pentru proiectele industriale. Reprezentantii acestei institutii sustin ca s-au finantat proiecte in agrobusiness, in metalurgie si in sanatate.

Aceasta miscare de restructurare operata de Raiffeisen nu este intru nimic iesita din comun. O multime de alte banci au fost obligate de recesiunea economica la diverse manevre pentru a-si recupera macar o parte din capitalul investit.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Prima Casa 7 in 7 pasi!

Creditul Prima Casa, programul guvernamental de sprijinire a achizitiilor de locuinte, a ajuns la al saptelea episod. Va prezentam mai jos, care sunt principalele caracteristici ale creditului ipotecar garantat de stat si care sunt conditiile de elegibilitate pentru posibilii beneficiari: 1. Prima Casa 7 poate fi accesat exclusiv in lei, plafonul maxim de garantare pentru acest an fiind de 2,6[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Sectorul constructiilor a intrat in picaj

Imopedia.ro ne informeaza ca sectorul constructiilor inregistreaza un nou picaj. In luna aprilie a acestui an s-au eliberat circa 3700 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, cu 6,8% mai putin decat in luna martie, si cu aproximativ 38,6% mai putin decat in luna aprilie a anului trecut. Daca luam in considerare faptul ca 2010-le a fost, probabil, cel mai dramatic[...]

Citeste mai mult
coming back soon