Yandex.Metrica

Raiffeisen are “magazin de case on-line”!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In magazinul on-line, noua “inventie” a celor de la Raiffeisen Bank, gasim case, terenuri, apartamente, dar si automobile, active executate silit adunate si bine-prezentate, pentru o crestere a eficientei. Astfel, vizitatorii se pot informa cu privire la ofertele bancii, studiind harti, fotografii, detalii tehnice etc.

Transparenta este cuvantul de ordine daca e sa concluzionam actiunea celor de la Raiffeisen. Clientii inregistrati pot primi de asemenea alerte pe e-mail cu cele mai noi oferte executate silit de banca, pot naviga usor pentru ca site-ul o permite, fiind posibile cautari rapide precum si salvarea anunturilor care prezinta interes.

Cand vine vorba despre executarea silita, bancile au mai degraba o atitudine rezervata, pentru ca procesul in sine are un puternic impact la nivel social. Drept urmare, nici numarul clientilor interesati de astfel de oferte nu este foarte mare, pentru ca o executare silita ascunde de fapt o drama a unei familii, care nu a mai putut sa-si achite creditele la banca. Tocmai pentru a atenua din acest impact, banca a gandit o varianta de a ajuta clientii aflati in impas financiar si a introdus o sectiune de vanzare pentru acesti clienti, care pot, inainte de a ajunge la stadiul final de executare silita, sa-si vanda proprietatea si sa-si achite creditele.

Sunt insa si alte categorii de clienti, de exemplu clientii corporate. Site-ul lansat de Raiffeisen va cuprinde categorii speciale pentru acestia, in care vor fi incluse bunuri gen: spatii comerciale sau utilaje industriale.

Sursa: Ziarul Financiar

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

De ce nu se vand locuintele executate silit?

Atata de anuntata scadere, la inceput de an, a preturilor locuintelor pe seama invaziei de pe piata a celor executate silit, nu s-a produs. Locuintele executate silit nu se vand desi preturile lor sunt uneori ridicol de mici. Exista astfel case, in jurul capitalei, care inainte de criza aveau preturi uriase si care, sunt acum executate la preturi incepand cu[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Raiffeisen Bank isi restructureaza proiectele imobiliare

Suntem informati via www.zf.ro ca Raiffeisen Bank a reusit, in aceasta perioada de insabilitate economica, sa recupereze aproximativ 50 milioane de euro din sectorul imobiliar. Se pare ca reprezentantii acestei puternice institutii de credit, a treia ca pondere la nivel national, au initiat un proces de restructurare a portofoliilor de real-estate, consecinta principala a acestei miscari fiind reducerea substantiala a[...]

Citeste mai mult
coming back soon