Yandex.Metrica

Proprietar de apartament de vacanta, o noua moda printre romani. Vezi cat costa apartamentele la malul marii

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Tot mai multi romani se transforma din simpli turisti in proprietari de locuinte de vacanta, urmand exemplul statiunilor de renume ca Ibiza, Saint Tropez sau Monte Carlo. Zona vizata este cea din nordul statiunii Mamaia, o zona in care s-a construit foarte mult in ultimii ani si care ofera turistilor conditii foarte bune pentru petrecerea unor sejururi de vis.

Mai mult, criza a facut ca pretul acestor apartamente sa scada mai mult decat media nationala, lucru explicabil prin prisma faptului ca locuintele de vacanta fac parte din categoria proprietatilor de lux, cele mai puternic afectate de criza economica.

In sprijinul vanzarilor a venit si schimbarea strategiei dezvoltatorilor, care au inceput sa construiasca unitati locative cu suprafete mai mici si, deci, mai accesibile ca pret.

“Am construit vreo 200 de apartamente, le-am facut mai micute de 60 de metri patrati cu 2 camere si este mai accesibil pentru ei(cumparatori). Un apartament cu doua camere poate ajunge la 50-60 de mii fata de acum cativa ani cand era 80-90 de mii”, spune Constantin Zelca, contructor.

Pentru cei care nu au bani sau nu vor sa investeasca intr-un apartament, exista varianta inchirierii.

In plin sezon, un apartament cu doua camere in Mamaia se inchiriaza cu tarife cuprinse intre 90 si 160 de euro pe zi, iar unul cu trei camere cu tarife intre 130 si 200 de euro.

Sursa: www.incont.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Romanii cauta apartamente cu 2 camere

Conform unui sondaj de opinie realizat de reprezentantii BCR, nu mai putin de 45% dintre romanii interesati de programul Prima Casa 4 vor sa cumpere apartamente cu doua camere, situate in imobile construite dupa anul 1977. Se pare ca doar 22,64% dintre cei intervievati intentioneaza sa achizitioneze o locuinta cu de la sine putere, exprimandu-si cat se poate de clar[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Preturile si tranzactiile cu apartamente mari au suferit un declin de peste 10%

Locuintele mici au fost in topul vanzarilor imobiliare din tara Ponderea acestora in totalul ofertelor a scazut cel mai mult in primele noua luni ale anului In zona tranzactiilor cu apartamente, achizitiile de necesitate au luat locul celor care vizau imbunatatirea conditiilor de confort prin trecerea la o locuinta superioara ca dotari, suprafata si calitate. Volumul vanzarilor releva ca in[...]

Citeste mai mult
coming back soon