Yandex.Metrica

Programul Prima Casa 4 se bucura de succes

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Conform datelor furnizate de Banca Comerciala Romana, Programul Prima Casa 4 se bucura de un real succes, desi valoarea medie a imprumuturilor a scazut fata de programele anterioare. Banca Comerciala Romana anunta ca de la inceputul programului, in 5 luni, a acordat credite in valoara de peste 200 de milioane de Euro, valoarea medie a acestora fiind de 38.500 Euro, fata de 41.500 Euro cat era la inceputul programului guvernamental.
Ritmul de acordare al creditelor Prima Casa este mult mai accelerat in etapa a 4-a in comparatie cu etapele anterioare. Daca dupa primele cinci luni ale primei etape a programului (Prima Casa 1) erau acordate peste 3.700 credite, dupa primele cinci luni ale etapei a 4-a (Prima Casă 4) sunt acordate deja un numar de peste 5.350 credite”, se arata in comunicat.

Programul guvernamental Prima Casa 4 ofera posibilitatea achizitionarii de locuinte in anumite conditii:

– solicitantii, persoane fizice, trebuie sa nu fi avut in proprietate (exclusiva sau impreuna cu sotul/sotia) o locuinta, indiferent de forma in care a fost dobandita si indiferent de momentul cand a fost dobandita, cu suprafata utila mai mare 50 de mp si care sa nu fi fost dobandita anterior prin programul Prima Casa,

–  perioada maxima pe care se acorda creditul este de 30 de ani,

– suma maxima ce poate fi imprumutata este de 380.000 de lei ( aprox. 100000 euro)

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, oferind clientilor sai produse si servicii financiare in marea majoritate a oraselor din tara. BCR a fost prima banca din Romania care a aderat la aceasta etapa a programului guvernamental Prima Casa.
Sursa: imopedia.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

BCR sparge gheata: Prima Casa in lei!

Banca Comerciala Romana ne propune o noua varianta a programului Prima Casa- creditul in lei. "Programul Prima Casa se bucura de un succes enorm in randul clientilor inca de la lansare. Numarul cererilor s-a mentinut intr-un ritm constant de la inceputul anului, astfel ca volumul total al solicitarilor de credite depuse a ajuns sa depaseasca semnificativ suma pe care BCR[...]

Citeste mai mult
coming back soon