Yandex.Metrica

Primul targ imobiliar virtual a avut peste 26.000 de vizite in primele trei zile !

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Un numar 26.778 de vizite au fost inregistrate in primele trei zile la cele 32 de standuri ale expozantilor pe ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania, care poate fi vizitat online in 21 iunie – 27 iunie, a comunicat portalul imobiliare.ro, organizatorul evenimentului online, informeaza NewsIn.

Aceste vizite s-au materializat in 330 de discutii si cereri de contact directe. Timpul total petrecut pe chat de expozanti si vizitatori a insumat 34 de ore si 7 minute.

Timpul mediu petrecut pe chat a fost de 9 minute si 29 de secunde.

Numarul vizitatorilor unici in primele trei zile de targ a ajuns la 14.396.

Cel mai mare interes a fost starnit de imaginile expozantilor care au atras atentia a 5.326 de vizitatori, aceasta facilitate a fost urmata in preferintele vizitatorilor de sectiunea de informatii generale care a adunat 5.291 de vizitatori.

De asemenea, 1.261 de vizitatori au descarcat brosurile de prezentare.

Potrivit imobiliare.ro, in primele trei zile, cel mai performant stand a fost cel al dezvoltatorului Adama care a adunat 2.168 de vizite si 19 cereri de contacte directe si discutii pe chat concretizate in 71 de minute de convorbire.

Printre ofertele prezentate de expozanti se gasesc: tranzactii fara comision si voucher pentru mobilier, achitarea unui avans fix la incheierea contractului, urmand ca pana in 2011 clientul sa nu mai plateasca nimic, rate directe la dezvoltator, bucatarii utilate si finisaje personalizate, locuri de parcare incluse in pret, reduceri de de 8.500 de euro la unele vile sau terenuri la munte in rate la proprietar.
Sursa: Bloombiz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Care sunt avantajele organizarii unui targ imobiliar?

La recent incheiatul Targ National Imobiliar din Bucuresti, organizatorii se lauda cu un numar foarte mare de vizitatori: peste 6.500 de platitori au participat la targ si alte peste 15.000 de persoane au accesat site-ul targului imobiliar. "Editia ade toamna a TNI a fost un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin trei saptamani dupa[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Primul targ imobiliar al anului- un succes neasteptat!

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc in Bucuresti, Project Expo- primul targ imobiliar al anului 2012. In cateva cifre, Project Expo a insemnat 11.000 de vizitatori, 30 de antecontracte semnate si cateva sute de vizionari programate pentru saptamanile viitoare. Un targ imobiliar la inceputul anului are menirea de a lua pulsul pietei. Daca de partea vanzatorilor organizatorii stiau la[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Adama, prezenta la cel mai mare targ de imobiliare online din Romania!

Adama, cel mai mare dezvoltator de imobiliare din tara noastra, participa in perioada 21-27 iunie 2010 la prima editie a proiectului Imosfera, primul targ imobiliar virtual din Romania. Adama participa in cadrul targului on line cu mai multe proiecte aflate in portofoliul sau si cu doua oferte de nerefuzat pentru clientii sai. Astfel pentru complexul rezidential EDENIA din cartierul Titan[...]

Citeste mai mult
coming back soon