Yandex.Metrica

Primele case pe Luna!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Asteptarea a luat sfarsit. In viitorul apropiat se vor construi primele cladiri pe Luna. Planurile au depasit demult stadiul de intentie, pentru ca recent au fost date publicitatii primele desene 3D ce reprezinta proiectele cladirilor ce urmeaza a fi construite.

Compania de arhitectura Fosters and Partners din Londra este cea care are sarcina de a schimba istoria, iar experienta lor in ceea ce priveste dezvoltarea unor cladiri in medii nefavorabile, le permite acest lucru. Printre altele, compania londoneza a proiectat World Trade Center din New York si aeroportul din Beijing.

“Suntem obisnuiti sa proiectam pentru zone cu clima extrema de pe Pamant si sa exploatam beneficiile climatice folosind materiale naturale din zona respectiva”, a declarat Xavier de Kestelier, partener in cadrul companiei de arhitectura.

Prima casa va fi ridicata la polul sud al Lunii si va putea gazdui intr-o prima faza patru persoane, avand posibilitatea de a se extinde ulterior.

Sursa: www.economica.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Tetarom-episodul 5!

Un nou parc industrial se va construi in zona Campia Turzii-Luna. Consiliul Judetean Cluj a aprobat asocierea cu Municipiul Campia Turzii si Comuna Luna pentru realizarea unui nou parc industrial- Tetarom V. Proiectul va fi finantat de Consiliul Judetean Cluj in proportie de 70% si de Primaria Campia Turzii in proportie de 30%, Primaria Luna participand la proiect prin punerea[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cu 5,3 mai putine autorizatii de construire in prima jumatate a acestui an

Conform celui mai recent comunicat de presa al Institutului National de Statistica, numarul autorizatiilor de contruire pentru cladirile rezidentiale eliberate in perioada ianuarie – iulie 2011 a fost de 22.822, in scadere cu 5,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In luna iulie 2011, s-au eliberat 3.884 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 6,7% fata de[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.