Yandex.Metrica

Primavara ofertelor imobiliare!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ploua cu oferte imobiliare in acest inceput de martie iar tu, cumparatorule, trebuie sa ai umbrela potrivita. Iti garantam ca astfel vei fi “udat” doar de ofertele care sunt cu adevarat potrivite pentru tine.

Depinde de tine sa alegi cea mai buna umbrela si, sa stii, alegerea nu este nici pe departe atat de usoara pe cat iti imaginezi. Iti prezentam mai jos trei tipuri de umbrele potrivite pentru trei tipuri de cumparatori.

1. Umbrela inversata. Sunt cumparatori care nu si-au facut bine lectiile inainte de a porni in cautarea locuintei mult visate. Astfel, ei tin umbrela invers iar ploaia de oferte imobiliare se va aduna in umbrela lor, pana cand, tot acumulandu-se oferte sub forma de stropi, umbrela va fi complesita de greutate si un potop de oferte il va lovi pe acest cumparator. Nu va sti incotro sa se indrepte si, regula spune, va face o alegere nefericita.

2. Umbrela subdimensionata.
Este specifica acelor cumparatori care se multumesc cu putin. Solicitarile lor nu sunt deloc complexe desi bugetul de care dispun le-ar permite sa aleaga nu sa fie alesi. Sunt protejati de ofertele cele mai proaste de pe piata pentru ca totusi au o umbrela deasupra capului, insa tot sunt “udati” de unele oferte consumatoare de timp si emotii si care, in mod normal ar fi trebuit excluse.

3. Umbrela potrivita. Nu exista o umbrela perfecta, pentru ca nu exista cumparatori perfecti sau o piata imobiliara perfecta. Insa, cu cat cumparatorii sunt mai educati, mai pregatiti pentru cumpararea unei locuinte, cu atat umbrelele de deasupra capetelor lor vor fi mai potrivite. Pregatire inseamna stabilirea bugetului, conturarea echipei cu care sa lucreze cumparatorul, punctarea corecta a cerintelor specifice, etc. Astfel, acesti cumparatori vor fi feriti de ploaia de oferte imobiliare iar stropii ce-i vor lovi totusi peste obraz, vor fi acele oferte imobiliare potrivite.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

De ce infloresc vanzarile de locuinte primavara?

Stim cu totii ca primavara este sezonul vanzarilor, la fel cum toamna este sezonul chiriilor de locuinte. Daca in cazul chiriilor situatia este clara si se datoreaza inceputului de an scolar universitar, de ce primavara este considerata cea mai buna perioada pentru vanzari? Va prezentam mai jos principalele motive pentru care acum este momentul asteptat, atat de cumparatori cat si[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Blocul tau este situat pe o artera aglomerata si nu reusesti sa vinzi? Vezi cateva sfaturi pentru a avea succes

Asa cum am spus-o de foarte multe ori zona stabileste pretul unei oferte. Un cartier mai bine cotat va avea locuinte mai scumpe decat unul situat la periferie, insa si in cadrul unui astfel de cartier vor exista diferente de pret. Unul dintre factorii care influenteaza in mod direct interesul clientilor este traficul. Cumparatorii isi doresc zone linistite, cu trafic[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

E primavara! Incepe sezonul vanzarilor de locuinte!

Cei mai multi dintre vanzatori asteapta sezonul de primavara pentru a-si vinde casa. In conceptia generala, primavara dezmorteste piata, cumparatorii sunt mai multi, mai activi si mai darnici. Intr-adevar, sezonul de primavara este benefic vanzarilor de locuinte, aflandu-ne de fapt intre perioada de iarna, a sarbatorilor, a meselor festive, si perioada calda, a concediilor. Regula spune ca, incepand din luna[...]

Citeste mai mult
coming back soon