Preturile apartamentelor din Cluj au scazut in luna martie dupa 4 luni consecutive de crestere. Vezi cu cat!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Clipboard01Indicele Blitz a inregistrat o usoara scadere in luna martie pentru apartamentele din Cluj-Napoca, pretul mediu public al acestora fiind de 1.019 euro/mp. Fata de luna anterioara, apartamentele s-au depreciat cu aproximativ 0,3 %, iar fata de luna martie 2014 pretul mediu a crescut cu 3,35%.

In ceea ce priveste tipurile apartamentelor, se poate observa ca preturile publice ale apartamentelor cu un grad redus de confort au scazut si, in mod neasteptat, echilibrul a fost pastrat de apartamentele cu 3 si 4 camere, care au avut in luna martie preturi mai mari decat in luna anterioara. Explicatia se regaseste in cadrul ansamblurilor imobiliare noi, acolo unde confortul reprezinta o prioritate pentru dezvoltatori.

Clipboard02

Topul cartierelor clujene este in continuare dominat de Centru, urmat de Grigorescu, Europa si Zorilor, iar la polul opus, Manasturul ramane cel mai accesibil cartier din Cluj, cu preturi medii sub 1.000 de euro/mp.

Clipboard03

Indicele Blitz prezinta media preturilor publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj exprimata in euro/mp.

Indicele Blitz tine cont de specificul pietei locale si de harta imobiliara a Clujului, oferind valori medii diferentiate pentru apartamentele din municipiul Cluj-Napoca si cele din comunele invecinate(Floresti, Baciu, Apahida).

Echipa Blitz Imobiliare

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.