Yandex.Metrica

Preturile apartamentelor din cartierele Clujului au crescut in 2014 cu pana la 8,79%. Vezi care au fost preturile in ianuarie in cartierul tau!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Indice Ianuarie.Indicele Blitz a inregistrat in prima luna a acestui an o valoare medie de 1.019 euro/mp pentru apartamentele din Cluj-Napoca, in crestere cu 1,09% fata de luna anterioara. Fata de ianuarie 2014, pretul mediu public al apartamentelor din municipiu a crescut cu 3,77%.

In schimb, usoara scadere a preturilor apartamentelor din Floresti s-a reflectat si in valoarea indicelui Blitz pentru zona Cluj, indice care analizeaza atat apartamentele din Cluj-Napoca, cat si apartamentele din comunele invecinate. Valoarea acestuia in ianuarie a fost de 876 euro/mp, cu 0,11% mai mica decat in luna precedenta.

tabel 2

Apartamentele din principalele cartiere ale Clujului au inceput anul pe plus, cresterile de preturi situandu-se in intervalul procentual 0,18-6,70 %. Fata de aceeasi luna a anului trecut, cresterile sunt insa mai insemnate, apartamentele de vanzare castigand in medie intre 3,83% si 8,78%.

indice 2

Topul cartierelor clujene:

1. Centru 1165 euro/mp
2. Europa 1114 euro/mp
3. Grigorescu 1085 euro/mp
4. Zorilor 1080 euro/mp
5. Gheorgheni 1063 euro/mp
6. Marasti 1039 euro/mp
7. Buna Ziua 1019 euro/mp
8. Manastur 951 euro/mp

Apartamentele din Floresti au fost mai ieftine in ianuarie decat in decembrie, valoarea inregistrata de indicele Blitz fiind de 526 euro/mp, cu 0,38% mai mica decat in luna precedenta. Totusi, fata de aceeasi luna a anului trecut, apartamentele din Floresti au valori in usoara crestere, ele castigand intr-un an 0,77%.

Indicele Blitz prezinta media preturilor publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj, exprimata in euro/mp, tinand cont de caracteristicile generale ale acestora: tip, zona, numar de camere.

Indicele Blitz tine cont de specificul pietei locale si de harta imobiliara a Clujului, oferind valori medii diferentiate pentru apartamentele din municipiu si cele din comunele invecinate.

Echipa Blitz Imobiliare

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Indicele Blitz februarie 2014
Acum 7 ani 0 Comentarii

"Pipera Clujului" din nou in top! Vezi cat costa apartamentele din Buna Ziua si din celelalte cartiere ale Clujului in februarie

Piata imobiliara clujeana, in sectorul vanzarilor de apartamente, raporteaza o stare de echilibru in primele doua luni ale anului 2014, conform indicelui Blitz Imobiliare. Astfel, cresterile constante de preturi publice medii din unele cartiere sunt echilibrate de scaderile de preturi din celelalte, facand ca indicele Blitz sa creasca in februarie doar cu 1 euro/mp fata de luna anterioara, ajungand la[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Preturile apartamentelor din Floresti in luna aprilie (Imobiliare la minut)

"Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Preturile apartamentelor din Floresti in luna aprilie. Indicele Blitz Imobiliare, care prezinta pretul public mediu al apartamentelor de vanzare, a raportat in luna aprilie 2014 pentru apartamentele din Floresti, valoarea de 516 euro/mp, cea mai mica valoare de la inceputul acestui an. "Specialistii si colaboratorii nostri[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Preturile apartamentelor din Floresti in scadere de la inceputul anului !

Indicele Blitz Imobiliare pentru apartamentele situate in Cluj-Napoca si in localitatile vecine a inregistrat in al doilea trimestru al anului 2014 o scadere de 5 euro/mp fata de primul trimestru. In conditiile in care preturile apartamentelor din municipiul Cluj-Napoca din aceeasi perioada au crescut, concluzia imediata este ca apartamentele din localitatile limitrofe s-au devalorizat cel mai mult. Acest lucru este[...]

Citeste mai mult
coming back soon