Preturile apartamentelor din cartierele Clujului au crescut in 2014 cu pana la 8,79%. Vezi care au fost preturile in ianuarie in cartierul tau!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Indice Ianuarie.Indicele Blitz a inregistrat in prima luna a acestui an o valoare medie de 1.019 euro/mp pentru apartamentele din Cluj-Napoca, in crestere cu 1,09% fata de luna anterioara. Fata de ianuarie 2014, pretul mediu public al apartamentelor din municipiu a crescut cu 3,77%.

In schimb, usoara scadere a preturilor apartamentelor din Floresti s-a reflectat si in valoarea indicelui Blitz pentru zona Cluj, indice care analizeaza atat apartamentele din Cluj-Napoca, cat si apartamentele din comunele invecinate. Valoarea acestuia in ianuarie a fost de 876 euro/mp, cu 0,11% mai mica decat in luna precedenta.

tabel 2

Apartamentele din principalele cartiere ale Clujului au inceput anul pe plus, cresterile de preturi situandu-se in intervalul procentual 0,18-6,70 %. Fata de aceeasi luna a anului trecut, cresterile sunt insa mai insemnate, apartamentele de vanzare castigand in medie intre 3,83% si 8,78%.

indice 2

Topul cartierelor clujene:

1. Centru 1165 euro/mp
2. Europa 1114 euro/mp
3. Grigorescu 1085 euro/mp
4. Zorilor 1080 euro/mp
5. Gheorgheni 1063 euro/mp
6. Marasti 1039 euro/mp
7. Buna Ziua 1019 euro/mp
8. Manastur 951 euro/mp

Apartamentele din Floresti au fost mai ieftine in ianuarie decat in decembrie, valoarea inregistrata de indicele Blitz fiind de 526 euro/mp, cu 0,38% mai mica decat in luna precedenta. Totusi, fata de aceeasi luna a anului trecut, apartamentele din Floresti au valori in usoara crestere, ele castigand intr-un an 0,77%.

Indicele Blitz prezinta media preturilor publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj, exprimata in euro/mp, tinand cont de caracteristicile generale ale acestora: tip, zona, numar de camere.

Indicele Blitz tine cont de specificul pietei locale si de harta imobiliara a Clujului, oferind valori medii diferentiate pentru apartamentele din municipiu si cele din comunele invecinate.

Echipa Blitz Imobiliare

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.