Yandex.Metrica

Preturi exorbitante pentru terenurile din Hong Kong

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem anuntati via money.ro ca doua companii imobiliare au cumparat in Hong Kong un teren de 1,902 mp cu suma fabuloasa de 196 milioane de dolari. Se pare ca pretul de start in cadrul licitatiei organizate de autoritatile locale a fost cu aproximativ 69% mai mic. Contractul a fost incheiat in urma unui proces sinuos si delicat.

Hong Kong-ul este acum o adevarata mina de aur pentru investitorii imobiliari, ceea ce inseamna ca o bataliile pentru diversele tranzanctii sunt de-a dreptul sangeroase.

Suntem informati ca dinamica imobiliara este puternic influentata de fluxul de capital dintre Hong Kong is China. Mai mult decat atat, se inregistreaza si o crestere constanta a cererii. Cu toate acestea, specialistii in piata imobiliara recomanda precautie. Opinia unanima este ca Hong Kong-ul, desi plasat acum pe o traiectorie ascendenta, va ajunge in curand intr-un blocaj imobiliar din care nu se stie cand si cum va iesi.

Preturile locuintelor din Hong Kong au crescut cu 24 % in 2010, asta dupa ce in 2009 s-a inregistrat o crestere de 30%.

Desi specialistii sunt ferm convinsi ca piata imobiliara din Hong Kong este mai instabila decat pare, investitorii se grabesc sa incheie contracte peste contracte in speranta ca situatia economica locala nu este in primejdie.

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Piata globala de birouri a iesit timid din recesiune in a doua parte a lui 2010

Piata globala de birouri a inregistrat in a doua partea a anului 2010 o crestere a cererii, ceea ce a determinat o reducere a spatiilor disponibile, precum si o crestere de 1% a chiriilor, potrivt datelor companiei de consultanta Cushman&Wakefield. Cererea de spatii de birouri a crescut pe fondul cresterii activitatii companiilor, ceea ce a determinat cresterea chiriilor in multe[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Se stabilizeaza piata imobiliara internationala

Iata ca avem cateva motive in plus sa renuntam la scepticism si sa privim viitorul cu mai mult entuziasm. Cei de la Global Property Guide ne informeaza ca piata imobiliara internationala a ajuns, in sfarsit, la o relativa stabilitate tranzactionala. Stirea este de foarte bun augur, in special in contextul in care ultimii ani au fost atat de turbulenti si[...]

Citeste mai mult
coming back soon