Yandex.Metrica

Pot obtine un credit ca persoana juridica in conditiile in care ma regasesc in Biroul de Credite cu datorii ca persoana fizica?

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In situatia in care doriti un credit pe persoana juridica, pentru a beneficia de finantare, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate: are o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont.

Bancile vor tine cont atat de eventualele datorii ale asociatilor si administratorilor firmei, cat si de calitatea managementului firmei.

In cazul in care un administrator este inregistrat cu restante la Biroul de Credit sau Centrala Riscului de Credit, sansele de a obtine finantare pe persoana juridica se vor diminua. Conteaza, de asemenea, si partile sociale detinute de acesta in cadrul firmei.

Garantiile solicitate pentru acordarea de credite pentru investitii sau linii de credit pot fi: garantie ipotecara, gaj, cesiune de creanta, bilet la ordin in alb “fara protest” emis de companie si avalizat de actionarul majoritar, cash colateral; scrisoare de garantie bancara sau scrisoare de garantie emisa de un fond de garantare agreat de banca, fidejusiune.

Pentru informatii suplimentare in ceea ce priveste situatia dvs., este necesar sa luati legatura cu un reprezentant al bancii cu care doriti sa colaborati.

Sursa: www.efin.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Cum sa fii un bun platnic si sa-ti mentii situatia financiara in siguranta

Scorul de credit („credit score”) releva informatii despre istoria de plata a creditelor unei persoane, valoarea datoriei restante si tipul de credit pe care persoana respectiva il foloseste, alaturi de caracteristicile personale ale individului. Pe langa datoriile restante la carduri si la credite, facturile restante, neplata amenzilor si a diferitelor chitante pot, de asemenea, sa aiba un impact negativ asupra[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 2 Comentarii

Cum pot obtine o refinantare daca sunt restant la banca si sunt raportat la biroul de credit?

Un credit de refinantare va ofera posibilitatea de a achita toate datoriile de la alte banci (inclusiv descoperirea de card), ramanand cu un singur credit la institutia care va refinanteaza. Va ofera, totodata, posibilitatea de a schimba moneda in care s-a facut imprumutul. Principala conditie pentru a beneficia de un credit de refinantare este achitarea la timp a ratelor aferente[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 1 Comentarii

Sunt cumva in baza de date a Biroului de Credit?

La Biroul de Credit sunt raportate si inregistrate informatii de natura negativa si pozitiva referitoare la debitori cu restante la plata mai mari de 30 de zile calendaristice. Participantii la sistem sunt atat institutii bancare cat si non-bancare(societati de credit de consum, societati de leasing si societati de asigurari), ce pot consulta bazele de date a Biroului de Credit atunci[...]

Citeste mai mult
coming back soon