Yandex.Metrica

Piscina- o distractie racoritoare!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

La ce bun sa ai o curte daca nu ai si o piscina? Mai ales in aceste zile toride de vara cand nu mai stii unde si cum sa te ascunzi de soarele dogoritor. Nimic nu se compara cu o balaceala sanatoasa in apa calduta a bazinului dupa o zi lunga de munca.

Indiferent de dimensiunea piscinei aceasta reprezinta o adevarata binecuvantare.

Daca lipsa spatiului reprezinta o problema pentru tine atunci o amenajare longitudinala permite integrarea unei piscine in aceast perimetru indiferent de cat de restrans ar fi. Stim cu totii ca in situatia ta se afla si alti cativa mii de proprietari, terenurile accesibile fiind in general inguste si lungi decat perfect patrate.

Chiar daca bazinul este ingust insa suficient de lung, el va permite unui numar suficient de persoane sa se bucure de aceasta distactie racoritoare.

In plus, dezvoltarea longitudinala permite si integrarea unei zone verzi generoase.

Astfel locuinta, indiferent de stilul abordat, va capata noi valente si cu siguranta se vor pune in valoare reciproc.

Optand pentru o astfel de piscina zonele functionale din gradina vor fi involuntar delimitate, insa deschiderea vizuala va fi ampla permitand beneficiarului sa surprinda dintr-o singura privire intregul ansamblu: casa, gradina si piscina, un trio valoros si modern.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Manualul vanzatorului. Etapa 5: Receptionarea ofertelor si negocierea

Gata cu joaca, incepe jocul! Strategii, arme, tehnici de lupta, toate pentru a castiga razboiul nervilor-negocierea! Ai nevoie de ajutor? Consilierul tau imobiliar iti este aliat indiferent daca te reprezinta exclusiv in cadrul tranzactiei sau daca reprezinta ambele parti. Esti tentat sa spui ca, fiind in situatia de a reprezenta ambele parti, consilierul imobiliar se afla intr-un conflict de interese.[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cum sa inchei tranzactii imobiliare de la distanta?

Daca functioneaza dragostea de la distanta, de ce n-ar functiona si vanzarea sau inchirierea bunurilor imobile, atunci cand proprietarul nu se afla in localitatea in care este imobilele respective. Sa ne gandim numai la acele persoane care lucreaza si se stabilesc apoi in afara tarii. 1. Cel mai important lucru(si acesta este valabil indiferent daca esti sau nu in localitate)[...]

Citeste mai mult
coming back soon