Yandex.Metrica

Piata imobiliara in revenire spectaculoasa!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In primul trimestru al acestui an s-a inregistrat un numar de tranzactii imobiliare mai mare cu 26% fata de primele trei luni ale anului 2012. Interesant este faptul ca in aceeasi perioada, numarul ipotecilor s-a redus cu 10%!

Din totalul de 187.712 tranzactii inregistrate la nivel national, cele mai multe au fost incheiate in jud. Timis- 12.863, care devanseaza Bucurestiul- 12.618 si Aradul- 10.797. Cele mai putine tranzactii imobiliare s-au inregistrat in judetele: Teleorman-995, Bistrita-Nasaud- 1.468 si Buzau- 1.723.

In ceea ce priveste operatiunile de cadastru si publicitate imobiliara, in primul trimestru al anului 2013 s-a inregistrat un total de 1.216.618 operatiuni la nivel national. Pe primele trei locuri ale topului national se situeaza capitala cu 79.506 operatiuni, Timis- 73.910 si Cluj-59.163.

Putem vorbi deja de un trend ascendent al pietei imobiliare romanesti, numarul de tranzactii incheiate anul trecut fata de 2011 fiind cu 9,1% mai mare, iar in acest an datele din primul trimestru oferite de ANCPI(Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara) fiind incurajatoare.

Sursa: www.ancpi.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Piata imobiliara pe plus! Vezi cu cat a crescut numarul tranzactiilor !
Acum 7 ani 0 Comentarii

Piata imobiliara pe plus! Vezi cu cat a crescut numarul tranzactiilor!

Un comunicat de presa emis recent de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara(ANCPI) subliniaza faptul ca in primele zece luni ale anului, numarul tranzactiilor imobiliare incheiate, la nivel national, a inregistrat o crestere consistenta fata de aceeasi perioada a anului trecut. "Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut cu peste 92.000 in primele zece luni ale acestui an comparativ cu aceeasi[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Ce se mai intampla cu piata imobiliara din Romania

In ciuda faptului ca piata imobiliara nu mai este, daca e sa creditam miriadele de experti optimisti, in starea deplorabila in care-a fost in ultimii doi-trei ani, romanii se dovedesc a fi precauti si prefera sa astepte vremuri mai stabile pentru a investi in locuinte noi. Suntem informati, via Imopedia.ro, ca s-au inregistrat, in luna aprilie a acestui an, cu[...]

Citeste mai mult
coming back soon