Yandex.Metrica

Patru companii clujene in topul celor mai puternici constructori din Romania!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Topul realizat de IBC Focus- companie de consultanta cu sediul in Cluj, este dominat clar de constructorii din capitala, a caror cifra de afaceri totalizeaza 40% din total. Topul se bazeaza pe cifrele de afaceri realizate din lucrari de constructii, iar ca si criteriu suplimentar, firmele respective trebuie sa aiba cel putin un santier deschis pentru anul in curs.

“Clujul a pierdut o companie din Top 100, dar toate celelalte au avansat ca locuri ocupate. Este o evolutie pentru noi, dar cred ca ar trebui sa avem mai multi jucatori in acest clasament, avand in vedere anvergura Clujului, care este un important centru economic al tarii”, a declarat Adrian Bodron Spataru, director execuriv al IBC Focus.

Prima dintre companiile clujene si singura care prinde top 10(chiar pe locul 10), este ACI Cluj S.A. Cele mai importante lucrari ale societatii in 2012 sunt: caminul UBB de 500 de locuri din Parcul Rozelor si centrul de date si birouri al Bancii Transilvania din Parcul Industrial Tetarom I.

Acomin este pe locul 11 in Topul Antreprenorilor, in urcare cu o pozitie fata de anul trecut. Proiectele demarate anul acesta de Acomin sunt: dezvoltarea structurii de agrement din statiunea Voineasa, reabilitarea scolii din Bucium( jud. Alba) si realizarea retelei de canalizare si a statiei de epurare Iclozel- Cluj.

Top 3 Cluj este completat de MBS Group, care in clasamentul general ocupa pozitia 45, in urcare cu 35 de pozitii fata de anul precedent. Lucrarile de referinta ale anului in curs sunt: drumul Rachitele- Ic Ponor, reabilitarea unui drum judetean din judetul Bihor si realizarea complexului de natatie din Otopeni.

In fine, a patra companie clujeana din top 100 este Transilvania Constructii, cea care in 2012 a realizat un bloc de locuinte in zona Dorobantilor si a lucrat la extinderea parcului logistic din Someseni.

ACI Cluj– 188.662.832(cifra de afaceri in 2011)- 10(pozitie top).
Acomin– 188.461.462(cifra de afaceri)- 11(pozitie top)
MBS Group– 56.696.933( cifra de afaceri)- 45(pozitie top)
Transilvania Constructii– 43.255.975(cifra de afaceri)- 84(pozitie top).

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca, pe locul doi in topul celor mai scumpe orase din Romania

Sectorul rezidential a ajuns la limita-i cea mai de jos, sau cel putin aceasta este opinia specialistilor de la compania de evaluare Darian. Aceasta informatie, in ciuda “miresmei” apocaliptice, este, de fapt, de foarte bun augur. In contextul in care preturile apartamentelor au scazut in ritm sustinut, faptul ca mai jos de-atat nu se poate reprezinta prima si singura realitate[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Top Forbes: cel mai bogat om din lume. Aflati cine este cel mai bogat roman si in ce a investit in ultima perioada!

Pentru al treilea an la rand, Topul Forbes este dominat de mexicanul Carlos Slim Helu cu o avere de 69 de miliarde de dolari. Afacerile mexicanului se desfasoara in domeniul telecomunicatiilor, el controland trei astfel de companii: Telcel, Telmex si America Movil. Podiumul este completat de Bill Gates, cu o avere de 61 de miliardede dolari(in crestere cu 5 miliarde[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Blitz Imobiliare a inregistrat o crestere de 274,27% in al doilea an de activitate, dominand autoritar la acest capitol topul companiilor imobiliare din Cluj-Napoca!

Ca urmare a articolului publicat in data de 1 august 2012, pe www.time4news.ro, compania Blitz Imobiliare Cluj-Napoca doreste sa aduca urmatoarele completari, pentru a oferi cititorilor o imagine completa asupra jucatorilor de pe piata imobiliara locala. In primul rand, suntem onorati sa facem parte din acest top, al celor mai importante 5 agentii din Cluj-Napoca, in prezenta unor nume de[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.