Patriciu confirma crearea unui grup de consultanta imobiliara.

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Miliardarul Dinu Patriciu a confirmat astazi infiintarea unui grup de consultanta imobiliara, prin fuziunea companiilor Quintet Asset Management si Black Sea Global Services. Noua entitate, DinuPatriciuGlobalServices, va administra un portofoliu imobiliar in valoare de 1,3 miliarde de euro.
Patriciu confirma crearea unui grup de consultanta imobiliara. Vezi ce portofoliu va administra.

„Dupa ce Dinu Patriciu Global Properties (DGSP), anterior cunoscuta sub numele de Black Sea Global Properties, a achizitionat mai multe portofolii de proprietati imobiliare a caror valoare totalizeaza 1,3 miliarde de euro, am combinat resursele companiei Quintet, care a consiliat tranzactiile, cu cei mai buni membri ai DPGS pentru a administra si dezvolta aceste portofolii in urmatorii ani”, se arata in comunicatul DinuPatriciuGlobalServices.

Wall-Street a scris la sfarsitul saptamanii trecute despre fuziunea companiilor Quintet Asset Management, lansata la inceputul anului 2009 de Michael Lloyd, fostul sef al proiectului Baneasa, si Black Sea Global Services, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu.

“Acest grup desfasoara activitati in Bucuresti, Frankfurt si Londra, fiind specializat in administrarea proprietatilor, consiliere pentru investitii si management de dezvoltare. In Bucuresti, DPGS va fi condus in continuare de Paul Philips”, mentiona un anunt intern facut vinerea trecuta de cele doua companii.

Britanicul Michael Lloyd, cel care timp de opt ani a condus proiectul Baneasa din nordul Bucurestiului, a lansat Quintet Asset Management in luna februarie 2009. In martie anul curent, Lloyd a demisionat din functia de conducere a fondului german de investitii Rutley European Property Limited, controlat de Dinu Patriciu, renuntand totodata si la functia ocupata in cadrul companiei Quintet.
Sursa: Wall Street

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.