Yandex.Metrica

Parteneriat pentru calitate!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Blitz Imobiliare si DesignIN au incheiat un parteneriat operational in cadrul caruia, in premiera in Romania, o buna parte a ofertelor din baza de date a companiei Blitz Imobiliare vor fi prezentate la un standard superior, prin introducerea unor elemente noi: randari 3D si parerea designerului.

Ce sunt randarile 3D?

Randarile 3D ofera o perspectiva diferita asupra unei locuinte. Practic, reprezinta viziunea designerului transpusa intr-un proiect de amenajare interioara explicita, iar imaginile astfel conturate inlatura granitele imaginatiei in ceea ce priveste posibilitatile si resursele pe care le poseda o locuinta.

Parerea designerului

Alaturi de “parerea agentului”, reprezinta un plus in ceea ce priveste prezentarea locatiei respective. Astfel, se prezinta textual, ceea ce randarile 3D reusesc sa surprinda vizual, respectiv potentialul de care dispune o locatie, in ceea ce priveste arhitectura, dispunerea camerelor, propuneri de finisare si mobilare, materiale si alte detalii.

Acest parteneriat s-a nascut pentru ca suntem dedicati muncii noastre, pentru ca ne respectam clientii si dorim sa le oferim solutii alternative, inovatoare, de ultima generatie, pentru ca dorim sa exploram universul imobiliar in cele mai mici detalii astfel incat, relatia de castig-castig, modul nostru de a face afaceri, sa aiba un fundament solid si sa se generalizeze in cadrul unei piete sanatoase.

DesignIN isi doreste sa aduca o perspectiva noua in domeniul designului ambiental, perspectiva definita de o echipa tanara cu idei inovatoare, concepte unicat si materiale si tehnologii ultramoderne folosite in creatiile biroului sau. DesignIN ofera servicii complete, de la conceperea proiectului pana la asistenta si finalizarea completa a lucrarilor.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Blitz Imobiliare a inregistrat o crestere de 274,27% in al doilea an de activitate, dominand autoritar la acest capitol topul companiilor imobiliare din Cluj-Napoca!

Ca urmare a articolului publicat in data de 1 august 2012, pe www.time4news.ro, compania Blitz Imobiliare Cluj-Napoca doreste sa aduca urmatoarele completari, pentru a oferi cititorilor o imagine completa asupra jucatorilor de pe piata imobiliara locala. In primul rand, suntem onorati sa facem parte din acest top, al celor mai importante 5 agentii din Cluj-Napoca, in prezenta unor nume de[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Ce reprezinta designul pe pietele de imobiliare din vest? O scurta comparatie cu piata romaneasca

Designul ambiental pe pietele imobiliare dezvoltate este vazut ca o necesitate nu ca un moft. Oamenii din tarile occidentale sunt mai pragmatici si realizeaza ca pretul serviciilor unui designer se recupereaza instant, atat prin confortul fizic pe care il ofera un plan profesionist de amenajare, cat si prin evitarea costurilor suplimentare care apar atunci cand lucrarile sunt facute neprofesionist si[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.