Yandex.Metrica

Parking inaugurat ieri in Gheorgheni!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Miercuri, 4 ianuarie 2012, a fost inaugurat parkingul de pe Aleea Baisoara din cartierul Gheorgheni. Parkingul are o capacitate de 350 de locuri si va fi supravegheat 24 de ore din 24.

Va fi un etaj pentru cei ce doresc sa plateasca la ora si care vin in vizita la cei din zona, restul parkingului fiind pentru cei cu abonamente. Utilitatile si echipamentele sunt de ultima generatie, nemtesti si nu chinezesti. Per total este o lucrare de referinta si ne mandrim cu aceasta lucrare, atat cu calitatea lucrarii, cat si ca termen de finalizare“, a declarat Claudiu Cupcea, administrator Construdava.

Parkingul ofera astfel posibilitatea riveranilor sa parcheze in baza unui abonament anual in valoare de 110 lei, dar si vizitatorilor sau clientilor ocazionali la un tarif de 2,5 lei/ ora.

Surpriza in ceea ce priveste constructia o reprezinta faptul ca, desi intial investitia a fost estimata la 4,6 milioane de lei plus TVA, executantul, firma Construdava, a reusit sa construiasca mai ieftin cu 350.000 de lei!

Astfel Cluj-Napoca beneficiaza in prezent de cinci parkinguri( P-ta Lucian Blaga- Primarie, P-ta M. Viteazul- Complex Leul, Dorobantilor-P-ta Marasti, Primaverii- Manastur, Gheorgheni- Baisoara), iar alte trei sunt in constructie.

Sursa: stiridecluj.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Guvernul majoreaza impozitul pe casa

Conform informatiilor livrate de reprezentantii MEDIAFAX, oficialii guvernamentali au conceput un nou proiect de golire a buzunarelor bietilor cetateni romani. Se pare ca se va purcede la modificarea sistemului de impozitare a cladirilor, terenurilor si mijloacelor de transport si se va impune, care directa si dreapta consecinta a celor mentionate anterior, un nou mecanism de calcul care sa permita majorarea[...]

Citeste mai mult
coming back soon