Yandex.Metrica

Parerea Specialistului: Zona vinde locuinta!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Sunt mai multe elemente care vand o locuinta, unele de importanta majora, altele, reprezentand mici detalii care pot aduce plusuri subestimate anterior. Astfel, alaturi de pretul de vanzare, importante mai sunt zona, caracteristicile tehnice ale locuintei, posibilitatile de acces, etc.

Noi suntem de parere ca zona este mai importanta decat pretul de vanzare, pentru ca, de exemplu, o oferta pozitionata in una din zonele dezvoltate sau in dezvoltare ale orasului, pot transforma achizitionarea locuintei intr-o investitie.

Am vrut sa ne convingem de aceste aspecte si am initiat un mini-interviu cu Vlad Nan, colegul nostru din departamentul vanzari al companiei Blitz Imobiliare.

Salut Vlad! Hai sa discutam despre oferta cu ID-ul X3SH1028E din portofoliul tau! Ce are in plus aceasta oferta fata de altele?

Oferta, un apartament de 3 camere foarte frumos, este situata intr-o zona noua a Clujului, care se vrea a fi mai selecta avand in vedere apropierea fata de cele mai bune cartiere ale orasului, Andrei Muresanu si Gheorgheni. In zona s-au dezvoltat numeroase ansambluri imobiliare in ultimii ani, iar preturile usor mai ridicate in special datorita celor spuse mai sus, a facut o selectie naturala a proprietarilor, astfel incat vei avea vecini, achizitionand acest apartament, oameni de o inalta calitate si potenta financiara. Trecand la chestiuni tehnice, imobilul are acces privat, spatiu verde si spatiu de joaca proprii, iar o persoana este responsabila de administrarea si intretinerea acestuia.

Ce finisaje are apartamentul?

Apartamentele din imobil au fost achizitionate la stadiul de semifinisat, fiecare proprietar avand posibilitatea sa-si amenajeze locuinta dupa propriile preferinte. Apartamentul de fata este finisat si mobilat modern. De subliniat sunt suprafata generoasa a apartamentului si compartimentarea aerisita.

Ce poti sa-mi spui despre pret?

Pretul, putin peste 1000 de euro pe metru patrat, este foarte bun, daca ne raportam la zona. In acest caz zona stabileste pretul si tot zona vinde apartamentul!

Cui recomanzi acest apartament?

Apartamentul este recomandat tuturor categoriilor de varsta. Pozitionarea sa la parter si zona linistita il recomanda familiilor in varsta pentru ca accesul este facil. Pe de alta parte, suprafata generoasa il recomanda familiilor cu copii, acestia avand, asa cum am spus anterior, si un spatiu de joaca amenajat. De asemenea tinerii ar putea locui aici pentru ca este o zona noua, in crestere, care se potriveste perfect cu stilul lor de viata.
Sa nu uitam de investitori. Investind aici, calitatea locuintei le permite sa solicite si sa obtina o chirie foarte buna.

Pentru detalii suplimentare, analizati oferta cu ID-ul X3SH1028E din baza de date a companiei Blitz Imobiliare, disponibila la www.blitz-imobiliare.ro

Echipa Blitz Imobiliare

Galerie foto:

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Manualul vanzatorului. Etapa 2: Fa decizia ta publica!

Vanzarea locuintei este cea mai importanta afacere din viata ta. De organizarea procesului de vanzare depinde reusita tranzactiei. Am vazut in etapa anterioara, cum se pregateste o locuinta pentru vanzare, dupa care, in etapa de astazi vei face publica intentia ta de vanzare. De ce este acest lucru important? Pentru ca altfel nu existi. Piata imobiliara nu contine oferta ta[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Ce zona sa alegi atunci cand investesti intr-o proprietate? O zona noua, in crestere, sau una veche?

Atunci cand trebuie sa faci o alegere intre o locuinta situata intr-un bloc vechi, intr-unul din cartierele "clasice" ale orasului, si o locuinta mai la periferie, dar intr-o zona in plina expansiune, se iveste firesc intrebarea: oare fac o alegere buna? Noi iti raspundem: "depinde"! Sunt mai multi factori care te pot indemna sa alegi o varianta in defavoarea celeilalte[...]

Citeste mai mult
coming back soon