Yandex.Metrica

Parcul fotovoltaic din Cluj, un proiect de 130 milioane de euro!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

La sfarsitul anului trecut eram anuntati de construirea unui parc fotovoltaic la Cluj si iata ca proiectul se apropie cu pasi mici dar siguri de realizare. Luni, 2 aprilie 2012, proiectul de pe Dealul Sfantul Gheorghe a primit primul aviz in Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului(CTATU).

“S-a dat un aviz prealabil de oportunitate. Va fi trimis spre aprobare Consiliului Local”, aprecizat Radu Moisin, primarul interimar al Clujului si presedinte CTATU.

Parcul va fi construit pe o suprafata de 190 de hectare, in locul Cartierului Tineretului, un proiect de 6.000 de locuinte la care s-a renuntat. Investitia estimata este de 130 de milioane de euro, dublu fata de investitia in Cartierul Tineretului.

Parcul fotovoltaic, ce urmeaza a fi realizat in colaborare cu investitorii de la Green Energy, ar aduce municipalitatii clujene 30 % din energia electrica produsa, aproximativ 18 milioane de euro potrivit studiilor, pentru o perioada de 49 de ani.

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Sectorul industrial clujean in crestere!

Suntem anuntati ca pana in 15 ianuarie 2012 se va inainta Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului proiectul de extindere a Parcului Industrial Tetarom I din zona Taietura Turcului. Proiectul este cuprins in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, ce include proiecte finantate din fonduri europene, in valoare de 82 de milioane de euro. "Suntem gata, vom depune ambele proiecte (pentru extinderea[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.