Yandex.Metrica

Parcul Central aproape de finalizare!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa luni intregi de munca, dupa controverse repetate legate de noua configuratie sau de toaletarea excesiva a arborilor, Parcul Central ni se infatiseaza astazi intr-o alta fata, foarte placuta ochiului.

S-au montat deja banci si podete noi, din lemn, s-a plantat iarba si s-a apelat chiar la rulori de gazon in anumite zone:

“Se lucreaza la foisorul de casatorii, care va avea un acoperis cu tabla de cupru, dar si la aleile din jurul lacului. Rulourile de gazon natural au fost amplasate in doua locuri din parc, dar vom pune asa ceva si in jurul lacului Chios. Avem acolo o portiune de teren de jur imprejurul lacului, unde vom pune gazon natural si va arata foarte frumos”, a declarat Ovidiu Campean, manager de proiect din partea Primariei Cluj-Napoca.

“Am plantat si 100 de arbori, intre care si cativa platani. Vrem ca oamenii sa poata intra in parc si sa se poata aseza pe jos. Este dorinta noastra ca acest parc sa arate ca unul european”, a completat managerul de proiect.

Lucrarile la Parcul Central au termen limita de executie, data de 25 mai 2012, data la care vor debuta Zilele Clujului- eveniment ce se doreste a deveni traditional si in cadrul caruia, timp de o saptamana, vor avea loc mai multe manifestari cultural-artistice.

Sursa: Stiri de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Avem un parc nou in Cluj-Napoca. Vezi cat a costat si ce personalitati au participat la festivitatea de deschidere!
Acum 8 ani 0 Comentarii

Avem un parc nou in Cluj-Napoca. Vezi cat a costat si ce personalitati au participat la festivitatea de deschidere!

S-a taiat panglica la noul parc al Clujului, amenajat de Iulius Grup in vecinatatea complexului comercial din cartierul Gheorgheni. Iulius Parc, asa cum se numeste noul loc de agrement, cuprinde lacul si zona verde din jurul sau, amenajata cu 10.000 de metri patrati de gazon pentru trafic intens si 18.000 de arbusti si arbori. Parcul presupune de asemenea si un[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Parcul Central va fi reamenajat odata cu spatiile din jurul stadionului Cluj Arena

Primarul Sorin Apostu ne informeaza ca proiectul de amenajare a zonelor din proximitatea stadionului Cluj Arena va fi corelat cu planul de reamenajare a parculetului pentru copii si a insasi Parcului Central. Detaliile privind modul in care vor fi create noile alei ce vor facilita accesul in incinta arenei au fost deja stabilite cu cei responsabili de executia lucrarilor, Apostu[...]

Citeste mai mult
coming back soon