Yandex.Metrica

Parc nou in cartierul Zorilor(galerie foto)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In urma cu fix 3 luni, pe 1 martie, va anuntam de intentiile primariei de a amenaja un parc in cartierul Zorilor. Iata ca autoritatile s-au incadrat in termenul stabilit si au dat in folosinta parcul din zona strazii Gheorghe Dima.

Parcul “Iuliu Prodan”, cunoscut botanist roman si profesor al Academiei Agricole Cluj, se intinde pe o suprafata de 3,1 hectare iar costurile amenajarii s-au ridicat la aproximativ 780.000 de lei. Pentru amenajarea parcului, care face parte dintr-un proiect mai amplu ce cuprinde si o gradina agrobotanica, Primaria Cluj-Napoca a incheiat un parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Vederinara, in cadrul caruia USAMV a pus la dispozitia primariei terenul de 6 hectare pentru desfasurarea proiectului.

Astfel, prima etapa a fost indeplinita cu succes si la termenul stabilit, urmand ca in perioada urmatoare sa se realizeze si gradina agrobotanica, amenajata la un standard european si avand acces controlat. Pana atunci, parcul este foarte util in special locuitorilor din cartierul Zorilor care nu aveau un astfel de parc in zona.

Incercand sa raspunda cerinteleor diverse ale utilizatorilor, parcul dispune de locuri de odihna si contemplare, locuri de joaca pentru copii, iar pentru cei mai sportivi dintre locuitori- cinci aparate de fitness.

Galerie foto:

Sursa: www.citynews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Padure-parc si gradina agrobotanica in Zorilor- noul proiect al Primariei Cluj-Napoca!

Consiliul de Administratie al USAMV( Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara) si Senatul Universitatii au aprobat asocierea cu Consiliul Local Cluj-Napoca pentru amenajarea unui parc tematic in zona situata intre cartierul Zorilor si campusul Hasdeu. In cadrul acestui acord, USAMV va pune la dispozitie primariei pentru o perioada initiala de 10 ani, o suprafata de 6 hectare de teren,[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Tiriac investeste in terenuri agricole!

Omul de afaceri Ion Tiriac, dupa o perioada de liniste si de analiza a situatiei post-criza, a hotarat ca ar fi o miscare inteligenta sa activeze si in alte domenii, cum ar fi agricultura, IT-ul si energia regenerabila. Astfel, el si-a anuntat intentia de a achizitiona terenuri agricole si, in acelasi timp, de a dezvolta un proiect in agricultura in[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.