Yandex.Metrica

Palat de 10 milioane de euro la vanzare pe piata bucuresteana!(Galerie foto)

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Palatul Suter este numele sub care este cunoscuta vila din zona Parcului Carol din Bucuresti care a fost recent scoasa la vanzare pentru aproape 10 milioane de euro.

Vila are o suprafata utila de 2.600 de metri patrati si a afost construita in anul 1906. Dupa ce a fost retrocedata in 2002 a intrat intr-un proces de restaurare si modernizare, proces care s-a desfasurat intre 2003 si 2007 si la care au participat arhitecti si designeri de prestigiu din Romania, Italia, Austria si Germania. De altfel, in anul 2007 lucrarea a fost premiata de catre Uniunea Nationala a Arhitectilor pentru cel mai bun proiect de restaurare.

Detaliile tehnice ne prezinta o cladire impunatoare, avand 5 niveluri(demisol, parter, doua etaje si mansarda) si care se desfasoara pe o suprafata de teren de 1.496 de metri patrati. Spatiul este generos iar compartimentarile au fost realizate pentru a putea raspunde solicitarilor diferite ale viitorilor proprietari. La parter vila are 4 camere, birouri, o sala de conferinte si un salon. La primul etaj sunt 5 camere cu terasa si baie, dar si apartamente cu living si semineu, dormitor si terasa. La etajul al doilea sunt 3 camere simple si doua apartamente, dar si un bar pentru aproximativ 10 persoane. La ultimul nivel sunt spatii pentru birouri si spatii de depozitare.

Pretul public al intregii proprietati este de 9,9 milioane de euro.

Galerie foto:

Sursa: www.gandul.info

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Top 5 vile de lux de vanzare in Bucuresti!

Imobilele de lux nu au fost si nu vor fi niciodata afectate de criza. Luxul reprezinta ceva aparte, dintr-o alta lume, distincta de piata imobiliara, unde atat cumparatorii cat si vanzatorii sunt de alta tinuta. Luxul va avea intotdeauna clienti, indiferent daca vorbim de o tara bogata sau saraca, de o perioada prolifica sau de recesiune. In Bucuresti exista imobile[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Pentru a se salva, Grecia isi vinde proprietatile din strainatate!

Guvernul de la Atena vrea astfel sa demonstreze partenerilor europeni ca-si poate indeplini angajamentele luate si ca merita sa beneficieze in continuare de sprijinul Uniunii si al Fondului Monetar International. Programul de salvare a Greciei presupune, intr-o prima faza, atragerea de fonduri de catre guvernul elen, de 50 de miliarde de euro pana in 2020, cu ajutorul privatizarilor si al[...]

Citeste mai mult
coming back soon