Yandex.Metrica

Pagubitii Tower ar putea primi banii inapoi!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

A fost facut un prim pas spre rezolvarea cazului Tower dupa ce Curtea de Apel Cluj a anulat un contract prin care Mihai Chezan, patronul SC Tower SRL, solicita 14 milioane de euro despagubiri, printr-o firma inregistrata in Chicago si care-i apartinea tot lui.

Inca de acum 2 luni va povesteam despre afacerea Tower si cum incearca Chezan sa inscrie firma Mox Inc pe lista creantelor companiei SC Tower SRL.

“A fost un contract de prestari servicii, prin care societatea americana se angaja fata de Tower sa obtina autorizatia de constructie si sa elibereze terenul unde s-au ridicat blocurile de constructiile care existau in acel moment pe teren”, a declarat avocatul pagubitilor in acest caz, Bianca Chis.

Decizia definitiva a Curtii de Apel Cluj a fost de anulare a contractului amintit mai sus. Astfel, prejudiciul creat de SC Tower SRL prin nefinalizarea proiectului, ce se ridicau initial la 21 milioane de euro, au scazut acum la 7 milioane de euro. Acest lucru este foarte important in dosarul aflat pe rol la Tribunalul Comercial Cluj in care se cere intrarea in insolventa a SC Tower SRL.

“Sansele de a se vinde cu un pret mai bun sau de a se organiza societatea si de a se finaliza proiectul sunt mult mai mari, pentru ca oamenii au in primul rand dorinta ca proiectul sa se finalizeze”, a completat Bianca Chis.

Astfel, in cazul in care Tribunalul Comercial Cluj va decide intrarea in insolventa a SC Tower SRL, bunurile acesteia vor fi scoase la licitatie si, deci, oamenii vor putea sa-si recupereze banii.

Sursa: Citynews

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Tupeu a la Cluj: una din firmele dezvoltatorului proiectului Towers solicita 14 milioane de euro!

Ati auzit de Mihai Chezan? Probabil ca da. El este proprietarul SC Tower SRL care, in asociere cu USAMV(Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara), au demarat proiectul turnurilor de pe Calea Floresti. In conditiile in care lucrarile la proiect au fost abandonate, una din firmele lui Mihai Chezan, Mox Inc, solicita suma de 14 milioane de euro pentru diverse[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Se vinde Hotelul Continental!

Dupa un an de licitatii esuate, la care nu s-a prezentat nici macar un cumparator interesat, dupa ce nici primaria nu si-a activat dreptul de preemtiune asupra cladirii in care a functionat Hotelul Continental, s-a trecut la faza vanzarii directe ca urmare a unei oferte ce a fost depusa. 5 milioane de euro este oferta inaintata de omul de afaceri[...]

Citeste mai mult
coming back soon