Yandex.Metrica

Octombrie, o noua luna de crestere a preturilor apartamentelor din Cluj!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Indicele Blitz pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca a inregistrat in luna octombrie valoarea de 1.116 euro/mp, ce mai ridicata valoare de la inceputul anului, confirmand trendul de crestere. Fata de luna precedenta, apartamentele din Cluj s-au scumpit in medie cu 1%, iar fata de aceeasi luna a anului trecut cu 11,94%, o evolutie semnificativa venita pe fondul cresterii cererii.

indiceblitz-oct

Indice Blitz octombrie: 1.116 euro/mp

indice-camere

Cea mai mare crestere s-a inregistrat in randul apartamentelor cu doua camere, care au castigat fata de octombrie 2014 in medie 15,82%, in special datorita interesului crescut pentru acest tip de locuinta din partea clientilor solicitanti de credite Prima Casa si alte credite ipotecare.

Apartament de vanzare in Centru: 1.275 euro/mp

indice-cartiere

Topul cartierelor nu a suferit modificari fata de luna anterioara, fiind dominat tot de cartierele vechi: Centru, Zorilor, Gheorgheni, Grigorescu, Marasti.

Este interesanta evolutia preturilor apartamentelor din principalele cartiere ale Clujului plus Floresti in ultimul an. Astfel, cele mai mari cresteri s-au inregistrat in randul apartamentelor din Gheorgheni 15,21%, Centru 14,56% si…Floresti 14,53%. Cartierul Marasti depaseste si el media de 11,94%, apartamentele de aici apreciindu-se cu 12,24%. Sub medie se afla cartierele: Zorilor 10,03%, Buna Ziua 10,02%, Grigorescu 9,56%, Manastur 7,86% si Europa 5,87%.

Indicele Blitz este un instrument statistic imobiliar unic pe piata locala, care prezinta valoarea medie a preturilor publice exprimata in euro/mp, pentru apartamentele de vanzare din Cluj.

Indicele Blitz este un produs gratuit care completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera clientilor si partenerilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Echipa Blitz

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

In luna aprilie indicele Blitz Imobiliare din cele mai importante cartiere ale Clujului a depasit 1000 euro/mp! Vezi care este exceptia!

Un singur cartier clujean s-a situat sub pragul psihologic de 1.000 de euro/ mp, in ceea ce priveste pretul mediu public al apartamentelor de vanzare. Desi au castigat 39 de euro/mp in numai patru luni, apartamentele din Manastur au ramas in continuare cele mai accesibile apartamente de vanzare din Cluj-Napoca. Pretul mediu public al unui apartament din Manastur, conform indicelui[...]

Citeste mai mult
Indicele Blitz februarie 2014
Acum 7 ani 0 Comentarii

"Pipera Clujului" din nou in top! Vezi cat costa apartamentele din Buna Ziua si din celelalte cartiere ale Clujului in februarie

Piata imobiliara clujeana, in sectorul vanzarilor de apartamente, raporteaza o stare de echilibru in primele doua luni ale anului 2014, conform indicelui Blitz Imobiliare. Astfel, cresterile constante de preturi publice medii din unele cartiere sunt echilibrate de scaderile de preturi din celelalte, facand ca indicele Blitz sa creasca in februarie doar cu 1 euro/mp fata de luna anterioara, ajungand la[...]

Citeste mai mult
coming back soon