Octombrie, o noua luna de crestere a preturilor apartamentelor din Cluj!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Indicele Blitz pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca a inregistrat in luna octombrie valoarea de 1.116 euro/mp, ce mai ridicata valoare de la inceputul anului, confirmand trendul de crestere. Fata de luna precedenta, apartamentele din Cluj s-au scumpit in medie cu 1%, iar fata de aceeasi luna a anului trecut cu 11,94%, o evolutie semnificativa venita pe fondul cresterii cererii.

indiceblitz-oct

Indice Blitz octombrie: 1.116 euro/mp

indice-camere

Cea mai mare crestere s-a inregistrat in randul apartamentelor cu doua camere, care au castigat fata de octombrie 2014 in medie 15,82%, in special datorita interesului crescut pentru acest tip de locuinta din partea clientilor solicitanti de credite Prima Casa si alte credite ipotecare.

Apartament de vanzare in Centru: 1.275 euro/mp

indice-cartiere

Topul cartierelor nu a suferit modificari fata de luna anterioara, fiind dominat tot de cartierele vechi: Centru, Zorilor, Gheorgheni, Grigorescu, Marasti.

Este interesanta evolutia preturilor apartamentelor din principalele cartiere ale Clujului plus Floresti in ultimul an. Astfel, cele mai mari cresteri s-au inregistrat in randul apartamentelor din Gheorgheni 15,21%, Centru 14,56% si…Floresti 14,53%. Cartierul Marasti depaseste si el media de 11,94%, apartamentele de aici apreciindu-se cu 12,24%. Sub medie se afla cartierele: Zorilor 10,03%, Buna Ziua 10,02%, Grigorescu 9,56%, Manastur 7,86% si Europa 5,87%.

Indicele Blitz este un instrument statistic imobiliar unic pe piata locala, care prezinta valoarea medie a preturilor publice exprimata in euro/mp, pentru apartamentele de vanzare din Cluj.

Indicele Blitz este un produs gratuit care completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera clientilor si partenerilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Echipa Blitz

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.