Yandex.Metrica

Oamenii din spatele succesului Blitz. Partea a 2-a.

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Oamenii din spatele succesului Blitz“Talentul câștigă jocuri, dar munca în echipă și inteligența câștigă campionate” 

Viziunea Blitz, de a oferi servicii integrate, care să fie puse la dispoziția clientului cu scopul de a-i ușura procesul de tranzacționare, de a-l recompensa, fideliza și mulțumi pentru că a ales “echipa verde” s-a conturat în jurul departamentelor create, printre care se numără Departamentul Juridic, Financiar-Bancar, Contabil, Customer Care, Front/Back Office, Resurse Umane și Departamentul de Marketing.

Departamentele au cunoscut o dezvoltare rapidă și sănătoasă, accentul fiind pus pe o comunicare eficientă între acestea, pe proceduri care să aibă ca prioritate performanța, profesionalismul, relația strânsă cu clienții, partenerii, colaboratorii. Toate acțiunile întreprinse au la temelie crezul că rezultatele acumulate în timp și relațiile formate atât în cadrul colectivului, cât și în afara acestuia sunt elemente mult mai importante și care vor aduce mult mai multă satisfacție companiei, decât câștigurile imediate.

Departamentul Contabil Blitz

Andreea Alexie“A trecut doar un an de când am intrat într-o echipă profesionistă, formată din 46 de oameni determinați, membrii unei companii de succes cu o cifră de afaceri de 1.239.183 lei. Un an mai târziu, cifra de afaceri a crescut la 5.509.490 lei, iar numărul Blitzerilor la 75, reflectând dinamica pozitivă din cadrul organizației. Consider îmbucurător aportul atât al departamentului contabil cât și al celorlalte departamente care prin acțiune sinergică au contribuit la ascensiunea firmei, proces în continuă expansiune, profitând de contextul favorabil din piața imobiliară. În ceea ce privește experiența mea în această firmă, pot să spun că o dată cu dezvoltarea Blitz-ului m-am dezvoltat și eu personal, lucru ce mi se pare inevitabil din moment ce îmbrățișezi valorile și principiile care stau la bază acestui brand. În cadrul firmei am aflat adevăratul sens al cuvântului “echipă” și că doar lucrând împreună vom avea cu toții un real succes. Pe lângă ambiție, perseverență și simț autodidactic, mi-am întărit calități precum empatie, răbdare și altruism, calități ce sunt atât de necesare în lumea afacerilor, contrar a ceea ce ar spune mulți. Aceste calități se oglindesc în fiecare Blitzer veritabil și care au făcut posibil ca agenția noastră să fie numărul 1 în Cluj-Napoca.” a precizat Andreea Alexie, coordonatoarea departamentului contabil.

Departamentul Juridic Blitz

Ana Maria CesareanÎn ceea ce privește departamentul juridic, “evoluția acestuia a fost spectaculoasă”, după cum a declarat însăși coordonatoarea acestuia, Ana-Maria Cesărean. “În spatele departamentului s-a efectuat o muncă asiduă de perfecționare, astfel încât în prezent departamentul juridic este unul dintre pilonii de susținere ai activității Blitz raportat la latura juridică a societății. Pentru mine Blitz Imobiliare reprezintă “planeta unicat” în care am intrat în august 2015 și în care “levitez” zilnic în direcția succesului profesional. De la începutul carierei mele profesionale și până la colaborarea cu Blitz nu am găsit o companie care să te susțină cu dăruință, sinceritate și implicare în toate demersurile dezvoltării profesionale ale departamentului juridic, acesta este motivul pentru care anterior mi-am permis să folosesc expresia “Blitz, planetă unicat”. Fiindcă mă simt liberă să mă dezvolt și să aplic zilnic toate strategiile de dezvoltare pe care le consider importante pentru acest departament, am trecut împreună cu colegii mei prin frumoase reușite profesionale de la tranzacții imobiliare complicate, dar finalizate cu succes, până la câștigarea în procent de 100% a cauzelor aflate pe rolul instanțelor de judecată.” mărturisește Ana-Maria Cesărean.

Departamentul Financiar-Bancar Blitz

Camelia NaritaUn rol la fel de important în creionarea relațiilor cu clienții o are departamentul de consultanță financiar-bancară Blitz. Acesta face legătura între clienți și toate instituțiile bancare importante. Personalul calificat analizează pentru fiecare client în parte solvabilitatea acestuia și îl ajută să facă cea mai bună alegere din punct de vedere financiar. În 2016, cele 3 persoane care fac parte componentă din CFBB (consultanță financiar bancară Blitz) au ajutat la finalizarea cu succes a sute de dosare de finanțare.

“Au trecut 2 ani de când fac parte din familia Blitz. Pot spune din tot sufletul că este cel mai frumos mediu colegial în care am lucrat până în prezent. Din prima zi am fost întâmpinată de mult optimism și căldură. Am pus bazele unui departament care s-a dezvoltat foarte mult.În fiecare zi, echipa noastră tânără și plină de energie, influențează în bine decizia clienților asupra acelor credite “înspăimântătoare” care vor influența viața lor în următorii 30 ani. Personal, fiecare situație rezolvată și fiecare tranzacție încheiată cu succes îmi oferta multă satisfacție.Când feedback-urile, clienților și ale colegilor, asupra muncii depuse, sunt pozitive, totul devine mult mai simplu și plăcerea cu care îmi desfășor activitatea este foarte mare. Datorez multe blitzerilor pentru acești 2 ani frumoși și mă gândesc că vor urma mulți alții la fel.”, relatează Camelia Narița, coordonatoarea CFBB.

În sprijinul departamentelor menționate anterior stau departamentele de Customer Care, Resurse Umane, Front/Back Office și de Marketing. Cu oamenii din spatele acestora, vă vom face cunoștință în ultima parte a acestei povești minunate.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 2 ani 0 Comentarii

Oamenii din spatele succesului Blitz. Partea 1.

„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” Oamenii care fac parte integrantă dintr-o companie, au o filosofie de viață asemănătoare, aspirații similare pot să facă diferența dintre succesul și eșecul unei echipe. Blitz reunește în prezent o echipă tânără, ambițioasă, creativă, formată din peste 80 de persoane. Acestea au[...]

Citeste mai mult
Acum 1 lună 0 Comentarii

Rezumat 2018 şi perspective 2019 pentru Blitz Imobiliare

Vă mulțumim că aţi fost alături de noi în 2018 și că împreună am crescut, ne-am dezvoltat și am conturat relații temeinice bazate pe încredere, seriozitate, comunicare, profesionalism. Pentru acest an, focusul nostru a fost pe o creştere şi consolidare din toate punctele de vedere: echipă, instrumente, procese, beneficii, şi nu în ultimul rând un nou sediu. Blitz într-o privire:[...]

Citeste mai mult
Comision 0% la cumparare si cele mai bune preturi pentru clientii Blitz Imobiliare Floresti !
Acum 5 ani 0 Comentarii

Comision 0% la cumparare si cele mai bune preturi pentru clientii Blitz Imobiliare Floresti !

La 6 luni de la deschiderea biroului din Floresti compania Blitz Imobiliare vine cu o oferta speciala de sarbatoare: comision zero la cumparare si cele mai bune preturi pentru ofertele imobiliare! Si pentru ca suntem la momentul bilantului, hai sa vedem ce a devenit dupa numai 6 luni, agentia imobiliara a florestenilor, Blitz Imobiliare Floresti: - un birou situat in[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.