Yandex.Metrica

Oamenii din spatele succesului Blitz. Partea 1.

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Oamenii din spatele succesului Blitz„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.”

Oamenii care fac parte integrantă dintr-o companie, au o filosofie de viață asemănătoare, aspirații similare pot să facă diferența dintre succesul și eșecul unei echipe.

Blitz reunește în prezent o echipă tânără, ambițioasă, creativă, formată din peste 80 de persoane. Acestea au crescut sub umbrela unei structuri organizaționale foarte bine conturate, în cadrul căreia este încurajată dezvoltarea personală și profesională a fiecăruia, împreună. Din familia Blitz fac parte oameni care au fost încă de la început “acolo”, la bine și la greu și care s-au dedicat companiei. Pe aceștia vă invităm să-i cunoașteți și să aflați care au fost motivele lor pentru care ne-au ales.

De ce Blitz?

Departamentul de Vânzări Case și Apartamente Cluj este unul dintre cele mai complexe structuri din cadrul Blitz. În fruntea acestuia stă Bogdan Petrovai, unul dintre oamenii care a aflat pe propria piele că fidelitatea și atașamentul față de echipă este una dintre cele mai apreciate valori și că răbdarea poate aduce cele mai bogate roade. Datorită încrederii câștigate în timp, acesta a fost recompensat, iar azi conduce o echipă de peste 20 de vânzători profesioniști.

Bogdan Petrovai“Perioada petrecută în cadrul familiei Blitz, mi-a arătat că și în România există idei de afaceri și principii de funcționare sănătoase, bazate pe încrederea în angajat, muncă în echipă și m-a făcut să înțeleg că perseverența, seriozitatea și onestitatea sunt niște valori care garantează, indiferent de cât de lung și anevoios ar fi drumul, ajungerea la destinația finală dorită. Blitz Imobiliare și-a câștigat după doar câțiva ani de la înființare, poziția de lider de piață în Cluj-Napoca și a reușit, nu întâmplător, să se mențină acolo. Principiile care guvernează sistemul Blitz au la bază o serie de valori în care eu m-am regăsit încă de la început. Investiții strategice pe termen lung, orientarea către satisfacția clientului, crearea unui mediu de lucru optim pentru angajații companiei sunt doar câțiva din factorii diferențiatori pe piața de profil locală. Echipa Blitz este o echipă tânără, cu ambiții mari, în care mixul de personalități și tipologii de gândire, creează un efect pozitiv, care va sta la baza unei dezvoltări continue și sănătoase.

Astfel, fiind deschisă permanent linia de comunicare între angajați și conducere, am simțit în această perioadă că ideile și sugestiile fiecărui angajat sunt auzite și tratate cu cea mai mare seriozitate.

Viziunea Blitz, pe care am ajuns să o împărtășesc încă din primele luni, cu principiile enumerate mai sus, se întinde pe o perioadă îndelungată de timp, oferind tuturor angajaților posibilitatea de dezvoltare odată cu compania, dar și apartenența la un proiect sănătos, de lungă durată.

Cei 4 ani de “blitzerie” au avut un rol decisiv în dezvoltarea mea profesională și personală, și am convingerea că în anii următori, împreună cu echipa Blitz, o să fie multe tranzacții încheiate, lecții învățate și noi limite depășite.”, a mărturisit Bogdan Petrovai.

Un alt blitzer, care și-a asumat 100% valorile Blitz, după cum însuși a afirmat, coordonează departamentul de Închirieri Apartamente Cluj.

Razvan Suciu“Stabilitatea lucrurilor, oamenii pe care i-am cunoscut la începutul Blitzului, încă din 2010, relația dintre angajator și angajat” au fost câteva din motivele care l-au atras pe Răzvan Suciu, în cadrul echipei. Prietenia îmbinată cu seriozitatea și cu perseverența lucrurilor, modul de tratare al acestora, dorința de succes și de dezvoltare a companiei m-au făcut să fiu mai ambițios, mai serios, să nu fiu egoist și să ajut atât la dezvoltarea organizației, cât și a mea pe plan profesional și personal. Am învățat că perfomanța înseamnă bani, fapt care m-a motivat și m-a făcut să muncesc în fiecare zi. Sunt mândru că fac parte din Blitz, încă de la început. Sunt puține firme care se pot lăuda cu angajați cu o vechime de 7 ani și puțini angajați care să aibă caracterul, ambiția, răbdarea de a rămâne atâta timp în cadrul unei singure companii. Acest lucru se datorează structurii organizaționale foarte bine pusă la punct. Până să ajung în calitatea de coordonator al departamentului de închirieri apartamente, am muncit mult și am fost unul din stâlpii de bază ai Blitzului.” a concluzionat Răzvan Suciu.

Atât la sediul din Cluj-Napoca, cât și la sediul din Florești, oamenii din echipă sunt legați de aceleași visuri, aceeași dorință de dezvoltare, după cum se poate observa și în mărturisirea făcută de Mihai Boia, Team Leader pentru echipa Blitz din Florești.

Mihai Boia“Principalul motiv pentru care am ales Blitz este faptul că mi s-a dat oportunitatea să mă dezvolt nelimitat pe plan profesional și personal. Cuvântul care definește compania noastră din punctul meu de vedere este “dezvoltare”, pe toate planurile ceea ce duce la evoluție și realizări. Proiectele și ideile interne mereu inovatoare au fost un alt motiv pentru care am decis să am continuitate la Blitz fiindcă astfel de activități “țin în viață” organizația și angajații. Un aspect important al evoluției mele s-a datorat și faptului că după câteva realizări profesionale pe care le-am avut, compania a avut grijă să îmi ofere condiții mai bune de lucru, printre care și o mașină nouă, toată logistica necesară de ultimă generație și multe alte beneficii.” precizează Mihai Boia, Team Leader – Florești.

Team Leaderii menționați anterior sunt doar o parte din “oamenii din spatele succesului Blitz”.

Povestea continuă, cu noi relatări ale colegilor și cu o prezentare generală a tuturor departamentelor și a serviciilor integrate Blitz.

Echipa Blitz

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

Blitz a fost nominalizat la Game of Tribes, ediția 2016! Votează-ne și tu!

Game of Tribes, singurul eveniment din Cluj-Napoca în cadrul căruia publicul clujean propune campaniile de marketing locale și brandurile a la Cluj care merită să fie recompensate și premiate, este la a doua ediție. În perioada 9-22 septembrie, clujenii și-au nominalizat favoriții pe site-ul evenimentului www.got.marketing-tribe.ro, urmând ca până în 8 octombrie să îi și voteze. Compania Blitz a fost[...]

Citeste mai mult
Acum 4 ani 0 Comentarii

Oamenii din spatele succesului Blitz. Partea a 2-a.

"Talentul câștigă jocuri, dar munca în echipă și inteligența câștigă campionate"  Viziunea Blitz, de a oferi servicii integrate, care să fie puse la dispoziția clientului cu scopul de a-i ușura procesul de tranzacționare, de a-l recompensa, fideliza și mulțumi pentru că a ales “echipa verde” s-a conturat în jurul departamentelor create, printre care se numără Departamentul Juridic, Financiar-Bancar, Contabil, Customer[...]

Citeste mai mult
coming back soon