Yandex.Metrica

“Oameni si oameni”- spot radio marca Blitz Imobiliare

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Azi a demarat campania “Blitz Radio” in cadrul parteneriatului cu trei dintre cele mai importante statii locale: Kiss FM, Rock FM si Magic FM. Campania radio reprezinta o continuare a misiunii Blitz Imobiliare de a crede intr-o piata imobiliara sanatoasa, bazata pe relatii de castig-castig si de a se implica activ in aceasta directie.

Dupa ce mesajele Blitz au ajuns la clientii nostri in format text si video, pasul urmator, firesc, era radioul. Spotul “Oameni si oameni”, asa cum spuneam, face parte din campania demarata de catre Blitz Imobiliare in toate mediile in care activeaza, atat online cat si offline, o campanie de curatare a pietei imobiliare locale de pseudo-agenti imobiliari si de oportunisti, o campanie de constientizare in randul clientilor a importantei si a beneficiilor care deriva din colaborarea cu o agentie imobiliara profesionista.

Speram ca acest prim spot sa trezeasca in randul vostru acelasi sentiment de revolta pe care-l incercam noi in fiecare zi si sa parcurgem acest drum impreuna pentru ca este singura solutie spre normalitate.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon