Yandex.Metrica

O noua suplimentare de fonduri pentru Prima Casa!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa ce la sfarsitul lunii trecute statul a suplimentat plafonul garantiilor pentru programul Prima Casa cu 1 miliard de lei, la numai 2 saptamani distanta suntem anuntati ca inca 200 de milioane de lei isi vor asteapta clientii.

Aceasta noua suplimentare va fi destinata exclusiv chiriasilor ANL, fondurile adaugandu-se celor 300 de milioane de lei prevazuti pentru “anelisti” in suplimentarea din 30 iulie.

“In plus fata de plafonul suplimentar de 1 miliard de lei prevazut pentru 2013 se aloca un plafon suplimentar al garantiilor care pot fi emise de 200 milioane de lei destinat exclusiv pentru garantarea finantarii prin program a achizitiei de locuinte construite de Agentia Nationala pentru Locuinte”, se arata intr-un proiect de Hotarare de Guvern.

In 2013 de credite Prima Casa au beneficiat peste 13.000 de clienti, valoarea totala a finantarilor atingand in acest an 490 de milioane de euro.

Sursa: www.economica.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

Fonduri suplimentare pentru Prima Casa. Vezi care sunt sursele!

Intr-un moment in care programul Prima Casa se apropie de sfarsit, suntem anuntati ca Ministerul de Finante intentioneaza sa suplimenteze fondurile cu 486 milioane de lei. Interesanta nu este suma, ci sursa acestor fonduri. Modificarile programului guvernamental din septembrie 2013 acordau sansa, pentru prima data de la lansare, si chiriasilor ANL sa-si cumpere locuintele de la stat. Numai ca aceasta[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

Chiriasii ANL isi vor putea cumpara locuintele prin Prima Casa!

Odata cu suplimentarea garantiilor pentru creditele Prima Casa cu un miliard de lei, guvernantii s-au gandit ca ar fi un moment potrivit sa aduca noi modificari programului, pentru ca acesta sa fie mai adaptat conditiilor actuale de pe piata imobiliara si cea financiar-bancara. ”Prin proiectul de act normativ supus aprobarii se propune introducerea la nivelul normelor metodologice a dispozitiilor care[...]

Citeste mai mult