Yandex.Metrica

O noua cladire “verde” in Cluj. Vezi despre cine este vorba!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

“Moda” cladirilor verzi incepe sa prinda si in Cluj, impulsionata si de avantajele deloc de neglijat pe care le au proprietarii acestora. Astfel, o clasificare de acest gen scade impozitul la jumatate.

O noua cladire "verde" in Cluj. Vezi despre cine este vorba!Dupa fosta unitate Nokia din Jucu si cladirea Amera Tower de pe Calea Baciului, “The Office”- cladirea de birouri dezvoltata de catre fondul de investitii NEPI pe fosta platforma Somesul de pe B-dul 21 Decembrie 1918, a primit clasificarea de cladire verde in faza de proiect din partea BREEAM Excellent, urmand ca la finalizarea lucrarilor si darea in folosinta, sa primeasca certificarea finala.

“Conceptul nostru pune un accent deosebit pe optimizarea consumului energetic si implementarea unor masuri de economisire inteligenta, ceea ce se va traduce printr-un avantaj pragmatic pentru companiile chiriase si anume costuri de intretinere scazute si economii anuale semnificative”, a declarat Lori Collin, Office Leading Manager al NEPI.

“Certificarea obtinuta atesta planurile noastre de a respecta cu adevarat standardele internationale prevazute pentru clasa A, incluzand aici grija fata de mediu, dar si conceptul in ansamblul sau, sustenabilitatea proiectului, dimensiunea, calitatea, facilitatile si serviciile oferite”, a completat omul de afaceri Ovidiu Sandor, partener NEPI in cadrul proiectului.

The Office, complexul construit pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Somesul, va avea o suprafata inchiriabila de 54.000 mp si va include o zona de retail si una de servicii. Proiectul are termen de finalizare anul 2016.

Sursa: Monitorul de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Spatii de inchiriat in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Fabricile de birouri prind viteza la final de 2012!

Fostele fabrici ale Clujului vor lasa in curand locul cladirilor de birouri, lucrarile la noile proiecte fiind in plina desfasurare. Dupa ce ieri am vazut ce noi proiecte de locuinte ne propun dezvoltatorii clujeni, haideti sa vedem astazi care este stadiul la care au ajuns proiectele de comercial & office. Prima unitate care va fi gata pana la sfarsitul anului,[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Piata de birouri din Cluj-Napoca, neasteptat de dinamica

Piata birourilor din Cluj-Napoca inregistreaza o crestere neasteptata. In contextul in care sectorul imobiliar este, cu mici si irelevante exceptii, la pamant, suntem placut surprinsi sa aflam cu unele dintre cele mai pertinente companii nationale si de peste hotare investesc intens si sustinut in spatiile office. Ramane, insa, de vazut daca acest reviriment al segmentului inchirierilor de birouri se inscrie[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Cladirea Muzeului Farmaciei retrocedata mostenitorilor de drept. Sentinta este definitiva!

Recursul inaintat de muzeu, cu privire la spatiile in care functioneaza Muzeul de Farmacie din Cluj, a fost respins la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Astfel, decizia devine definitiva, neexistand o alta cale de atac. Singura varianta ramasa este cumpararea imobilului de la mostenitori de catre autoritati, mai ales ca acestia sunt interesati sa vanda. Cladirea din centrul Clujului,[...]

Citeste mai mult