Yandex.Metrica

Numărul locuinţelor confiscate în SUA, la un nou record

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Numărul americanilor care au rămas fără case este tot mai mare. Astfel, în luna august numărul locuintelor confiscate pentru neplata ratelor creditelor a înregistrat un nivel record, pentru a treia oară în ultimele cinci luni.

Băncile americane au confiscate anul acesta cu 25% mai multe locuinţe faţă de aceeaşi perioada a anului trecut, ajungând la 95.364, cel mai ridicat nivel atins din 2005, relatează Bloomberg, citat de Mediafax.

Numărul cererilor pentru prescrierea împrumuturilor, care includ notificarile de default si licitaţii, a scazut cu 5%, la 338.836.

O familie americană din 381 a primit o astfel de notificare, se arată într-un comunicat al RealtyTrac.

“Suntem pe cale să înregistrăm un an record, în privinţa prescrierilor de ipoteci şi confiscărilor de locuinţe”, a declarat Rick Sharga, vicepreşedinte al RealtyTrac, în condiţiile în care situaţia economică nu s-a îmbunătăţit.

Prescrierile contribuie la cresterea ofertei pe piaţa imobiliară americană, cu până la 12 milioane de locuinţe. Cererea rămâne însă mică, din cauza şomajului ridicat şi a încheierii unui program federal de facilităţi fiscale.

Sursa: Imopedia

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Marea Britanie se confrunta cu o criza a locuintelor

Marea Britanie se confrunta cu o carenta a unitatilor locative. In acest sens, publicatia The Guardian ne aduce la cunostinta ca cel mai recent raport al Insitutului Atestat al Locuintelor, Federatiei Nationale a Locuintelor si Adapostului Locuintelor de Caritate puncteaza nivelul redus al constructiilor rezidentiale, nivel similar cu cel inregistrat in 1924. Cu alte cuvinte, ritmul constructiilor de locuinte nu[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Proprietarii de apartamente vechi au scazut preturile doar cu 12% intr-un an!

Proprietarii locuintelor din blocurile vechi din principalale sase orase din Romania au redus in medie preturile solicitate cu 11,7% din luna august 2009 si pana in prezent, cele mai mari scaderi fiind inregistrate in Timisoara si Constanta, potrivit portalului imobiliare.ro. Proprietarii de apartamente vechi au scazut preturile doar cu 12% intr-un an! "La nivel national, pretul mediu cerut pentru apartamente[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Românii trebuie să se vindece de obsesia imobiliară

Scăderea şi îmbătrânirea continuă a populaţiei vor face ca, în deceniile următoare, numărul de cumpărători potenţiali de locuinţe să se reducă dramatic Până în 2008, achiziţia de a­partamente pe cre­dit părea cea mai sigură şi mai profi­ta­bilă investiţie, atât pentru speculatori, cât şi pentru per­soa­nele în­clinate spre inves­tiţii pe termen lung. Preţurile de pe piaţa imobilia­ră creş­teau continuu, în ritmuri[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.