Yandex.Metrica

Noua resedinta a fostului suveran pontif, Papa Benedict al XVI-lea

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Castel Gandolfo, locuinta temporara a fostului suveran pontif, este localizata intr-o zona mai extinsa decat Vaticanul insusi.

Peste trei luni, Papa Benedict al XVI-lea se va muta definitiv la manastirea “Mater Ecclesiae”, care acum este in curs de renovare.

Timp de 400 de ani, conducatorii Bisericii Catolice au folosit aceasta resedinta drept loc de recreere, locuinta de vara sau pentru vizite ocazionale.

Castelul, care si-a primit numele dupa o familie care a trait in secolul al XII-lea, a fost construit de Domitian si a fost renovat pentru prima data in perioada 1624-1629 sub pontificatul Papei Urban al VIII-lea. Intregul ansamblul cuprinde trei vile si a devenit resedinta papala printr-un tratat incheiat in 1929.

Acesta este localizat intr-un oras cu o populatie de aproape 9.000 de locuitori. Resedinta papala are o gradina de 30 de hectare si o zona agricola de 25 de hectare. Cele trei cladiri – palatul papal, Villa Cybo, Palazzo Barberini – sunt inconjurate de gradinile Belvedere si de o mosie cu o mica ferma agricola.

Aripa de est a Villei Cybo gazduieste observatorul astronomic al Vaticanului, Specola Vaticana.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Cea mai mica locuinta din lume

Chiar daca proprietarul acestei minuscule locuinte este de profesie graphic designer, acest lucru nu l-a impiedicat sa-si construiasca de unul singur propria locuinta. Pare greu de crezut ca aceasta casa reuneste intr-o suprafata atat de restransa toate functiunile, insa a reusit multumita planului laborios pe care proprietarul si l-a facut si a reusit sa-l duca la bun sfarsit. Impresionat de[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Tiriac investeste in terenuri agricole!

Omul de afaceri Ion Tiriac, dupa o perioada de liniste si de analiza a situatiei post-criza, a hotarat ca ar fi o miscare inteligenta sa activeze si in alte domenii, cum ar fi agricultura, IT-ul si energia regenerabila. Astfel, el si-a anuntat intentia de a achizitiona terenuri agricole si, in acelasi timp, de a dezvolta un proiect in agricultura in[...]

Citeste mai mult
coming back soon