Yandex.Metrica

Noua cladire World Trade Center, cea mai inalta din New York!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Noul World Trade Center, ce a luat loc turnurilor gemene lovite de atentatele din septembrie 2011, a devenit de curand cea mai inalta cladire din New York, depasind astfel Empire State Building.

Cladirea, un adevarat simbol al orasului, ridicata in memoria celor care au murit in 11 septembrie 2001, va avea la final 541 de metri si 104 etaje cu mult peste Empire State, care masoara doar 381 de metri.

“Este cea mai complexa constructie din istoria noastra. Este un act pornit din pasiune, un act de patriotism”, a declarat Scott Rechler, vicepresedinte la Autoritatea Portuara.

Se pare insa ca autoritatile au pus pe primul loc impactul emotional si triumful asupra terorismului, deoarece profitabilitatea birourilor din Noul World Trade Center nu va fi pe masura asteptarilor. Marturie sta faptul ca abia jumatate din spatiile de birouri au fost contractate.

“Progresul facut de lucrarile noului World Trade Center este un testament catre new yorkezi. In aceasta constructie este toata increderea noastra ca orasul in care traim tinde mereu catre noi inaltimi”, a precizat Michael Bloomberg, primarul orasului New-York.

Sursa: www.imopedia.ro
Foto: Antena 3

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 6 ani 0 Comentarii

Primele case pe Luna!

Asteptarea a luat sfarsit. In viitorul apropiat se vor construi primele cladiri pe Luna. Planurile au depasit demult stadiul de intentie, pentru ca recent au fost date publicitatii primele desene 3D ce reprezinta proiectele cladirilor ce urmeaza a fi construite. Compania de arhitectura Fosters and Partners din Londra este cea care are sarcina de a schimba istoria, iar experienta lor[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Garsoniere pentru new-yorkezi!

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a initiat un program oarecum neobisnuit, ce vizeaza constructia de locuinte mici, cu suprafete de pana in 30 de metri patrati. Ideea proiectului-pilot a pornit in primul rand de la datele conform carora in New York sunt cel putin 1,8 milioane de familii de maxim doua persoane si numai 1 milion de locuinte mici pentru[...]

Citeste mai mult