Yandex.Metrica

Noua cladire World Trade Center, cea mai inalta din New York!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Noul World Trade Center, ce a luat loc turnurilor gemene lovite de atentatele din septembrie 2011, a devenit de curand cea mai inalta cladire din New York, depasind astfel Empire State Building.

Cladirea, un adevarat simbol al orasului, ridicata in memoria celor care au murit in 11 septembrie 2001, va avea la final 541 de metri si 104 etaje cu mult peste Empire State, care masoara doar 381 de metri.

“Este cea mai complexa constructie din istoria noastra. Este un act pornit din pasiune, un act de patriotism”, a declarat Scott Rechler, vicepresedinte la Autoritatea Portuara.

Se pare insa ca autoritatile au pus pe primul loc impactul emotional si triumful asupra terorismului, deoarece profitabilitatea birourilor din Noul World Trade Center nu va fi pe masura asteptarilor. Marturie sta faptul ca abia jumatate din spatiile de birouri au fost contractate.

“Progresul facut de lucrarile noului World Trade Center este un testament catre new yorkezi. In aceasta constructie este toata increderea noastra ca orasul in care traim tinde mereu catre noi inaltimi”, a precizat Michael Bloomberg, primarul orasului New-York.

Sursa: www.imopedia.ro
Foto: Antena 3

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Google cumpără clădirea din New York în care are sediul, pentru aproape două miliarde de dolari

Google, companie care deţine cel mai popular motor de căutare pe internet, a semnat un contract privind achiziţia, pentru 1,8 miliarde de dolari, a clădirii de birouri din New York unde are sediul, a afirmat o sursă apropiată tranzacţiei, citată de Bloomberg. Achiziţia ar fi cea mai mare tranzacţie pentru o singură clădire anul acesta în SUA, potrivit companiei americane[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Topul celor mai inalte cladiri din lume

Conform celor de la Business Insider (via www.zf.ro), urmatorul val de constructii de zgarie nori va avea loc nu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, asa cum s-ar putea crede in urma unei prime si superficiale analize, ci pe teritoriul asiatic. Cele mai inalte cladiri de pe planeta vor fi construite in Japonia, China si in Emiratele Arabe. Aceste proiecte[...]

Citeste mai mult