Yandex.Metrica

Ministerul Dezvoltarii va construi un cartier cu 2.300 de apartamente la Cluj-Napoca!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ministerul Dezvoltarii si Turismului va construi la Cluj-Napoca, in zona Valea Garbaului, un cartier de locuinte cu 2.300 de unitati, pe un teren de 16 ha pe care Primaria Cluj-Napoca urmeaza sa il primeasca de la Ministerul Apararii.
Din cele 2.300 de apartamente, circa 40% – adica 920 de apartamente – vor reveni Ministerului Apararii Nationale care le va preda tinerelor cadre militare care lucreaza in Cluj, informeaza NewsIn.

„Unul dintre programele caruia ii acordam o prioritate deosebita este cel al construirii locuintelor pentru tineri… Una din problemele mari pe care le intampina impreuna cu primariile in derularea progamului de construire de locuinte tip ANL pentru tineri este lipsa terenului, de aceea initiativa acestei colabarari intre ministerul Apararii Nationale – Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si primarii este una binevenita, pentru ca ne da posibilitatea sa avem terenul de care ducem lipsa”, a spus ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.
Udrea a mai precizat ca proiectul de la Valea Garbaului se va derula pe parcusul a trei ani si va fi un cartier intreg, care va include si zona de servicii.
Sursa: Wall-Street

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Disputa la varf pentru terenul de pe Valea Garbaului si pentru Festivalul Peninsula!

Esecul din acest an a Festivalului Peninsula nu a ramas fara urmari. Consiliul Judetean Cluj intentioneaza sa preia de la Ministerul Apararii terenul de pe Valea Garbaului si implicit si Festivalul Peninsula, mai ales dupa ce Consiliul Judetean a organizat cu succes anul acesta prima editie a Festivalului Electric Castle la castelul Banffy din Bontida. "Consiliul Judetean si-a aratat intentia[...]

Citeste mai mult
coming back soon